שימוש בקונסילר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בקונסילר
    אני
    20/08/2007

לשירה שלום,
    יש לי כהות מתחת לעין וקמטוטים גם. אני מורחת קרם לעיניים בחלק החיצוני של העין בצורת C.
    כעת, כאשר אני מניחה קונסילר בקצה העין קרוב לאף ומעט מתחת לעין באזור הכהה, מיד "קופצים" להם הקמטים והעין נראית לא יפה... וגם מייק אפ אח"כ פשוט עושה שמות.
    עיזרי ליבבקשה ואמרי לי מה עלי לעשות?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש בקונסילר

הוספת תגובה

• הי את

שירה שוסטר
    22/08/2007

לא ציינת באזה קונסילר ומיק אפ את משתמשת- אם תוכלי לעשות זאת תהיה לי נק' התיחסות נוחה יותר.
    באופן כללי את צריכה להשתמש בקונסילר שהוא נוזלי או עדין מאוד אך עדיין מעניק כיסוי טוב.
    לדוגמא - ה"אמבר" המינרלי - קונסילר של חברת O.F.R.A שמגיע גם כמוצק וגם כנוזלי והוא מצויין, ויש גם את הקונסילר של מדינה מילנו שהוא מעולה - מוזמנת לגשת לחנויות ולבדוק.
    אותו דבר לגבי המייק אפ.
    בסופו של דבר אין מה לעשות - כיסוי גוון בא על חשבון הבלטת טקסטורת הפנים....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש בקונסילר

אני
    27/08/2007

שירה היי
    תודה על תגובתך. אחרי הרבה הרבה נסיונות, אני משתמשת ב touche magique של לוראל
    שבקצהו ישנה מברשת מאד נוח ונעים. כעת תוכלי לענות לי לגבי מה בא קודם למה? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש בקונסילר

אני
    27/08/2007

שירה שלום,
    סליחה לא עניתי לך לגבי המייק אפ אני משתמשת במייק אפ נוזלי של לנקום.
    עכשיו אוכל לשמוע תגובתך? מה לעשות עם האזור שמתחת לעין? להזכירך כהויות וקמטוטים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיצד משתמשים בקונסילר?

דבורה
    18/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קונסילר

רינת פלג
    18/11/2009

קונסילר יש להניח באיזור העיניים - עפעפיים - הוא נועד להסתיר כהויות ופגמים באיזור הזה, ומשתמשים בו כיוון שהוא שומני מאוד ומותאם לאיזור העיניים שבו יש עור דק ויבש מאוד.

ישנן העדפות לעניין - אני למשל לא משתמש בקונסילר אלא במייק-אפ בגוון הרצוי להסתרת הכהויות, והכל עניין של העדפה אישית. הקונסילר בעיני כבד, מסורבל, מצריך גם הרבה פודרה באיזור הזה....

לשיקולך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו