הכל מתחיל ונגמר בגבות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכל מתחיל ונגמר בגבות...
    טל
    31/05/2009

הי אני בת 17 ולפני כחודש וחצי עשו לי גבות ממש דק ומאז אני רק מגדלת את הגבות... למעט האמצע בין שתיהן שאותו אני מורידה..
    נוצר לי "חור" בגבה השמאלית(לא משו רציני עניין של 3-4 שיערות חסרות אבל אני רואה את זה וז מפריע לי..) ורציתי לדע אם למרות ה"חור" הזה אני אוכל לעשות גבות ופשוט להמתין שהשערות החסרות פשוט יצמחו?
    וכמה זמו צריך לקחת לכך ששיער מעל הגבה יצמח?

תודה מראש
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכל מתחיל ונגמר בגבות...

הוספת תגובה

• היי טל, את עדיין צעירה

שוש מאור
    01/06/2009

ואני מניחה שהשערות תצמחנה באזור החור שנוצר. צמיחת שיער מפסיקה רק לאחר שנים של מריטה. התאזרי בסבלנות והשערות תתמלאנה. את בהחלט יכולה לסדר את שאר הגבה ולמלא בעיפרון גבות את החלל שנוצר באזור החור. תמיד תעדיפי גבה מלאה יותר על פני דקה כי אח"כ כשרוצים לגדל את רואה כמה קשה ולא תמיד זה גם גדל...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת...

טל
    01/06/2009

כמה זמן יקח בערך "להוסיף שורות" לגבה מלמעלה? כי גם אחרי חודש וחצי של אי נגיעה בגבות זה ניראה כאילו אם אני אעשה עכשיו הן עדיין יצאו דקות

תודה מראש
    ותודה על התגובה המהירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי טל, אינני יודעת כמה

שוש מאור
    03/06/2009

זמן יקח. זה מאוד אינדיבידואלי. אני מציעה שפשוט לא תגעי בחלקים שעדיין נראה לך שהם דקים. תני להם לתפוס נפח מחודש, יקח כמה שיקח. אם למרות זאת השיער לא יצמח יתכן שזה המבנה שלך. כדי לעבות מעט את הגבה תשאירי יותר שורות מלמטה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו