התעסקות עם הגבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התעסקות עם הגבות
    רוני
    03/06/2009

שלום לכן,
    מעולם לא נגעתי בגבות שלי. משום מה התחלתי עכשיו ללא סיבה מוצדקת במיוחד.
    מה לעשות כאשר מרטתי שיערות מהקצוות החיצוניים? האם לתקן בעזרת עפרון גבות? האם העפרון עמיד מספיק כדי שלא יימחק והאם לא ישימו לב שמדובר בצביעה?
    כמו כן, במצב שמחכים שהגבות יצמחו -זוהי האפשרות היחידה כדי שאמשיך להראות טוב?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התעסקות עם הגבות

הוספת תגובה

• היי רונית, כרגע הפתרון

שוש מאור
    04/06/2009

שאת צריכה הוא זמני עד אשר השערות יצמחו שנית ולכן אני חושבת שפתרון צביעת הגבה עם עפרון גבות (יש עיפרון פיגמנט מיוחד לצביעת גבות שמתאים את הצבע לצבע השערה שלך) הוא הטוב בשבילך. כמובן שאם מסתכלים מקרוב רואים שזה צבוע ולא שערות אמיתיות וכמובן שזה נמחק לכן את צריכה להחזיק אותו בתיקך ולחדשו מדי פעם. כל זה למספר ימים או שבועות עד שהשערות תצמחנה שוב ואז מומלץ שתלכי למעצבת גבות מקצועית שתעצב את הצורה ואת רק תשמרי עליה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עפרון גבות

הילה
    04/06/2009

שלום שוש ותודה על תגובתך

על איזו פירמה של עיפרון את ממליצה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיפרון פיגמנט של

שוש מאור
    05/06/2009

ברנדה כריסטיאן. אם את מתקשה להשיגו כתבי לי מייל אישי [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו