מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חנן.... צלקות בפניםחנן21/08/2007
שלום אני בן 16 וחצי ויש פצעים אבל יש לי הרבה אדמומיות על הפנים וגם חורים רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחנן
רחלי אלמקייס22/08/2007היי חנןאתהתופעה שאתה מתאר רצוילראות אבל על סמך נסיוני אכתוב תשובה באופן כוללני על פצעים וצלקות, מאמינה שהתשובה תהיה לך לעזר רב,ללא שום קשר אשמח לקבל אותך בקליניקה שלי לייעוץ ללא כל התחיבות הקליניקה שלי נמצאת במספרה של שוקי זיקרי בת"א, תוכללהשאיר לי אימייל שלך אםאתה מעוניין.
בעקבות התופעה שהינך מתאר צריך לטפל בשני דברים:
1. בפצעים ישנם סוגים שונים של פצעים אם מדובר בפצעים גדולים וכואבים - פרונקלים יהיה צורך במעורבות של רופא עור, אם זה פצעי אקנה הקוסמטיקאית תתבקש לתקוף בחומרים במהלך האיפול את חיידק שגורם לאקנה.
לגבי החורים זו תופעה שניתן לטפל בה אחרי שפותרים את בעיית הפצעים.
2. האדמומיות - זו תופעה שנקרמתבגלל חיידק האקנה במהלךהטיפול הקוסמטיקאית משתמשת בחומרים שמפחיתים את האודם.
חשוב לדעת ולזכור אנו הקוסמטיקאיות לא קוסמות - יש להבין שאקנה זו מחלה כרונית אנו הקוסמטיקאיות תפקידנו לדאוג להגדיל את טווח ההתפרצות של ההאקנה (כמה שפחות שהאקנה יגיע)
חנן להלן מספר טיפים שיעזרו לך:
א. אין לחטט ולגעת בפצעים כל נגיעה עלולה להשאיר סימנים וצלקות.
ב.יש להקפיד על הגיינה לרחוץ את הפנים בוקר וערב בג'ל ניקוי מתאים לעור, למרוח מקדם הגנה, ולשתות הרבה.
ג. בשביל האדמומיות אתה יכול למרוח תמצית קמומיל לקמומילתכונות הרגעה
לחברת סומה הרבה יש תכשיר שנקרא סופר אמוליין הוא יעזור לנטרול האדמומיות
אם אינך יכול להגיע אלי חפש קוסמטיקאית שעובדת עם חברת דרמלוגיקה, MDפורמולשיין להן פיתרון טוב לאקנה - חשוב שהפיתרון ינתן אחרי שהקוסמטיקאית ראתה את עור פניך ואבחנה ושאתה במקביל טטפל בבית - חנן הפיתרון קיים ולא מסובך
בהצלחה מקווה שעזרתי אשמח לשמוע מה קורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)