מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איפור קבוע לגבר לפיגמנטציה בפניםגיל06/06/2009
אני סובל מפיגמנטציה בפנים באיזור שבין הגבות,מעל הגבות ועצמות הלחיים ..
גוןן עורי בהיר עם נטייה קלה לצהבהב (מעורב עדתית).
בשנתיים האחרונות החלו להופיע הכתמים באיזורים שציינתי .
לאחר ביקורים אצל רופאי עור מומחים ומשחות שלא עזרו , ניגשתי לבצע גם ביופסיה שבה נלקחה דגיהמ קטנה מעור הפנים . נמצא שיש דלקת קלה בלבד. הפיגמנטציה החלה להתרחב גם לאיזור הלחיים ונראית כמעיין מסכה..אמנם לא בולטת במיוחד אבל לי זה מפריע. גם אפשרות הלייזר לא הומלצה לי בגלל החשדש שיווצר נזק גדול יותר עקב הכוויות בעור.
הייתי במרפאת העור בתל השומר לאחר בדיקת הביופסיה והרופא המליץ לי לבצע איפור קבוע אצל גיורא שביט , ע"מ לכסות את הכתמים ..
אני פונה כאן בשאלה , האם מישהי מכירה את הטיפול באיפור קבוע (אולי המפלט האחרון שלי) . האם שימוש בו אצל גברים יתן מראה נשי מדי ? מחתאים לכל אחד ? כרוך בסיכון לעור ? מומלץ רק אצל גיורא שביט או שניתן גם במקומות אחרים ?
אני קצת בור בנושא הזה..שלא כמו בטיפולים המוכרים לפיגמנצטיה ..
אנא עזרתכן\ם ....תודה מראש .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב: ביצעתי גם בדיקות דם מקיפות
גיל06/06/2009ולא היו ממצאים לגבי בעיות של תפקודי כבד או משהו חריג אחר...
ואם מישהי מכירה טיפול אחר לפיגמטציה שאולי עוזר..אשמח לשמוע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר נוסף ששכחתי לשאול..
גיל06/06/2009במידה וניתן לבצע איפור קבוע מסוג זה או חר ..האם תהיה אסורה חשיפה לשמש ? השאלה נובעת כי גם במידה ויתאימו לי צבע שמתאים לכיסוי הכתם והתאמתו לגוון הפנים..כל שיזוף קל ושינוי בגוון העור, יצור שינוי מול גוון הכתם..הגיוני אני חושב..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפור קבוע
רינת פלג13/06/2009אינני מכירה את התחום, אבל איפור רגיל בהחלט יכול לעזור.
השאלה היא אם זה משהו שעל הפרק בכלל מבחינתך.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)