מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שגרת טיפוח לנערותשירלי06/06/2009
מה הגיל להתחיל לטפח את עצמך,לנערות שאין להם אקנה או בעיות מהסוג הזה.[חוץ מאולי בתקופת המחזור,פעם ב...
קרם לחות,מי פנים-שמעתי שזה לא טוב לעור,למה? סבון פנים ובכללי,מתי צריך להתחיל לבנות שגרת טיפוח,ומה היא צריכה לכלול?
אני בת 14 כרגע,העור שלי מבריק בקיץ,ובחורף מבריק במקומות מסויימים ויבש מסביב לפה,ובשפתיים,אני יכולה פשוט להיכנס לסופרפארם ולמצוא קרם ש'נשמע טוב' לעור מעורב,או ש..?
ללכת לאבחון?אני ממש לא יודעת מה לעשות ומאיפה להתחיל,
מקווה שתצליחו להוציא אותי מהבלבול(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירלי יקרה, טבעי שאת בבלבול..
שוש מאור07/06/2009עשי סדר בבאלגן (וגם תחסכי קניות מיותרות...) ולכי לייעוץ (שבדר"כ הוא חינם) אצל קוסמטיקאית טובה, שתיתן לך הדרכה וגם תכשירים טובים ומקצועיים שמתאימים לעור שלך. בעיקרון אם את נערה צעירה ללא בעיות מיוחדות אני הייתי ממליצה על ג'ל ניקוי מתאים (במקום חלב/מי פנים) ועל לחות שתכיל בתוכה גם מסנן קרינה. זה הבסיס ואין צורך להוסיף עליו. אם מדי פעם יש לך פצעונים אז אולי גם תכשיר לייבוש פצעונים. אפשר לשלב גם בג'ל הניקוי מעט חומצות ש"על הדרך" יעשו לך גם קצת פילינג .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוסמטיקאית באזור המרכז(:
שירלי07/06/2009הו,תודה!(:
ו.אולי תוכלי להמליץ לי על מישהי,באיזור המרכז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כל-כך מכירה.
שוש מאור07/06/2009רמת אביב יעזור? אם לא אז אולי אזור השרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי,סבבה-תודה(:
שירלי08/06/2009אמ,כן,אני אשמח לטלפון של קוסמטיקאית מאזור השרון...
למרות שזה קצת מסתבך,כי במקור אני נסציונית,אבל לא חשובD:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירלי, כתבי אלי
שוש מאור08/06/2009למייל האישי. איני יכולה במסגרת הפורום לתת שמות של קומסטיקאיות, כדי שזה לא יהווה פרסום.
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעור הפנים
מיכל15/06/2009בנוסף להמלצות פה שהן מאוד טובות לגבי הפצעונים מה שיכול לעזור לפעמים זה גלולות, לי פמינט עזרו לנקות את עור הפנים מהפצעונים שהיו מופיעים לי במיוחד לפני מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)