נפיחות בעפעף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות בעפעף
    ציפי
    08/06/2009

שבוע שעבר עשיתי שעווה בגבות ובגלל ששרף לי הקוסמטיקאית מרחה לי ויטמרפן בעפעפיים, למרות ששם לא שרף לי.

לקראת הערב ראיתי שהעפעפיים שלי התנפחו. יום למחרת רצתי לרופאה והיא הביאה לי משחה למרוח פעמיים ביום למשך חמישה ימים בשם יומובט קרם.

לאחר חמישה ימים לא היה שום שיפור. היום חזרתי לרופאה והיא אמרה לי שאין לי שום בעיה בעור והיא לא יודעת כיצד לעזור לי. היא אמרה שאני אפנה לרופא משפחה.

מה עלי לעשות, יש לי כמו נפיחות, בצקת, מתחת לגבה וזה לא עובר לי. יש לך מושג מה עלי למרוח או לאיזה רופא ללכת?

רב תודות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפיחות בעפעף

הוספת תגובה

• היי ציפי, נסי

שוש מאור
    09/06/2009

להשיג דרך הרופא (גם רופא משפחה יכול לעזור ) משחה שנקראת טריאולון. זוהי משחה עם מעט סטרואידים למריחה יומיים שלושה שאמורה להרגיע אלרגיות, נפיחויות וכל מיני תופעות עור בלתי מוסברות. יכול להיות שאם תשאלי את הרוקח הוא יוכל לתת לך ללא מרשם משהו דומה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו