איפור עדין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איפור עדין
    דובשנית
    09/06/2009

אני גרה באיזור רמת גן ומעונינת להתאפר באופן עדין יש לי קצת סימנים על הפנים בעיקר באיזור הלחיים והסנטר עד היום לא התאפרתי ואנני יודעת כיצד לעשות זאת עלי לציין כי אנני רוצה מראה בובתי ומעושה היכן ניתן ללמוד להתאפר באיזור מגורי (לא באןפן מיקצועי אלא רק לעצמי )והאם ניתן להשיג מייק אפ שלא יצור מראה בובתי ויהיה גמיש מספיק על עור הפנים גם כשהוא מתייבש ?
    תודה על תשובתכן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איפור עדין

הוספת תגובה

• איפור עדין

רינת פלג
    09/06/2009

ראשית, אני ממליצה לך לפנות למאפרת מקצועית באיזור מגורייך או אפילו לחנות איפור מקצועי על מנת לעבור סדנה לאיפור אישי בה תקבלי את כל הכלים לאיפור אישי נכון ומחמיא.

שנית, מייק-אפ נוזלי הוא מייק-אפ עדין, קליל, עם כיסוי הולם, שלא יתן מראה מסכתי כבד.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

דובשנית
    09/06/2009

האם את יכולה להמליץ לי איך יודעים מי מאפרת מיקצועית
    ועוד שאלה קטנה הייתי אצל קוסמטיקאית (מה ההבדל בין מאפרת מיקצועית לבין קוסמטיקאית? קיבלתי ממנה תכשיר הגנה לשמש דר קדיר) עם מקדם של 32.ראיתי בסופרפארם כי יש כאלו עם מקדם יותר גבוה?איך אדע מה טוב בשבילי לפי מה שאני מבינה ככל שהמקדם גבוה יותר הוא מגן יותר ולכן מדוע לא להשתמש בגבוה ביותר? עלי לציין שאני לא מאד בהירה אבל הםנים שלי מתאדמות מאד מהראודה על הסבר ותשובה לכל מרכיבי השאלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההבדל הוא פשוט

רינת פלג
    13/06/2009

קוסמטיקאית מטפלת בעור הפנים בעוד שמאפרת מאפרת לטובת אירוע מסויים.

אמרי לי היכן את גרה ואמליץ לך על מאפרת טובה באיזור מגורייך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו