מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איפור עדיןדובשנית09/06/2009
אני גרה באיזור רמת גן ומעונינת להתאפר באופן עדין יש לי קצת סימנים על הפנים בעיקר באיזור הלחיים והסנטר עד היום לא התאפרתי ואנני יודעת כיצד לעשות זאת עלי לציין כי אנני רוצה מראה בובתי ומעושה היכן ניתן ללמוד להתאפר באיזור מגורי (לא באןפן מיקצועי אלא רק לעצמי )והאם ניתן להשיג מייק אפ שלא יצור מראה בובתי ויהיה גמיש מספיק על עור הפנים גם כשהוא מתייבש ?
תודה על תשובתכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפור עדין
רינת פלג09/06/2009ראשית, אני ממליצה לך לפנות למאפרת מקצועית באיזור מגורייך או אפילו לחנות איפור מקצועי על מנת לעבור סדנה לאיפור אישי בה תקבלי את כל הכלים לאיפור אישי נכון ומחמיא.
שנית, מייק-אפ נוזלי הוא מייק-אפ עדין, קליל, עם כיסוי הולם, שלא יתן מראה מסכתי כבד.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
דובשנית09/06/2009האם את יכולה להמליץ לי איך יודעים מי מאפרת מיקצועית
ועוד שאלה קטנה הייתי אצל קוסמטיקאית (מה ההבדל בין מאפרת מיקצועית לבין קוסמטיקאית? קיבלתי ממנה תכשיר הגנה לשמש דר קדיר) עם מקדם של 32.ראיתי בסופרפארם כי יש כאלו עם מקדם יותר גבוה?איך אדע מה טוב בשבילי לפי מה שאני מבינה ככל שהמקדם גבוה יותר הוא מגן יותר ולכן מדוע לא להשתמש בגבוה ביותר? עלי לציין שאני לא מאד בהירה אבל הםנים שלי מתאדמות מאד מהראודה על הסבר ותשובה לכל מרכיבי השאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההבדל הוא פשוט
רינת פלג13/06/2009קוסמטיקאית מטפלת בעור הפנים בעוד שמאפרת מאפרת לטובת אירוע מסויים.
אמרי לי היכן את גרה ואמליץ לך על מאפרת טובה באיזור מגורייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)