שלום בקשר לטיפול בעור שומני בקיץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום בקשר לטיפול בעור שומני בקיץ
    קרן
    10/06/2009

יש לי עור מאוד שומני ואני ג'ינג'ית . אני משתמשת בתרופה לאקנה ומקווה שזה יעזור גם אם השומניות.
    רציתי לדעת. בקשר לבסיס טוב לפני איפור. גם לעניים. ראיתי שיש משהו ששמים כדי שהאיפור לא יעשה מגעיל כזה בגלל שומניות שסביב העין.
    בנוסף רציתי לדעת על חברות טובות וזולות בשביל מוצרים שכאלה. אני בת 15 וחיה על חשבון ההורים שלא מסכימים לבזבז על איפור.
    בנוסף רציתי לדעת על מחירים וחברות המייצרות מוצרים כמו:
    1. מייקאפ מוכסף במרקם גל או קרם
    2. פודרה שקופה
    3. מייקאפ מוצק (דק ועדין שזיעה לא תהפוך אותו לבוצי)
    4. ספוגית
    5. איילנר במרקם ג'יל
    6. צלליות מבריקות כאלה.... מודרניות עדיף בצבעים חזקים וקיצים.
    תודה רבה!
    סליחה על החפירות. קרן. =}
    הוספתי תמונה שתבינו תמצב...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היי קרן,

רינת פלג
    13/06/2009

ראשית יש תכשירים שמסייעים להפחית את השומניות בעור - מסיכות סופחות שומן וכו'.

מבחינת מחירים של כל המוצרים ששאלת לגביהם - הכל תלוי באיכות המוצר ובשם של החברה.

אפשר למצוא מוצר X בחברה מסויימת זולה מאוד (ואני לא אנקוב בשמות) ב-11.90 ש"ח ואת אותו מוצר בדיוק בחברה מוכרת, אחראית, עם פיתוחים ומחקר משלה במחיר של פי 10 ויותר.

הכל תלוי בך. בעור שומני, מטופל, ונוטה לפצעונים הייתי הולכת על החברות הוכרות ולא על החברות הזולות.

תזכרי שהטעם הרע של מוצר שנפעת ממנו ישאר הרבה יותר זמן מהטעם הטוב של המחיר הזול.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו