אלרגיה לקרם פנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לקרם פנים
    פנינה
    11/06/2009

ליועצות היופי והטיפוח שלום רב!
    בתקופה האחרונה כל קרם פנים שאני מורחת על הפנים (קליניק, אסתי לאודר,נוסטרדה,לנקום ועוד..)גורם לי לעקצוצים על הפנים..הקרם האחרון שקניתי הוא של רוק שהוא היפו אלרגי לחלוטין ובכל זאת גם לאחר מריחתו אני מרגישה עקצוצים על הפנים..אין לי פריחה רק עקצוצים..אינני יודעת איזה קרם לקנות ואינני יכולה בלי קרם פנים..יש קרמי עיניים שגרמו לי גם לאדמומיות ונפיחות מתחת לעיניים..אבקש את עצתכם ועזרתכם..
    המון תודה
    פנינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לקרם פנים

הוספת תגובה

• פנינה היי, לצערי אין

שוש מאור
    11/06/2009

דרך אחרת לדעת מה מתאים לך אלא על ידי ניסוי הקרם. לכן, במקרה שלך לא הייתי קונה קרם מבלי לקבל דוגמית ולנסותו מספר ימים בבית. לא בטוח שהפארמים למיניהם יכולים לספק לך דוגמיות ולכן אני הייתי מציעה שתפני לקומסטיקאית מקצועית להתאמת הקרם. בשבילך, בשל הרגישות היתרה שלך, הייתי מתאימה קרם ללא צבע, בושם וחומרי שימור. כדי למזער עד כמה שניתן את העיקצוצים והרגישויות. רק לאחר שתתנסי בקרם ותראי שהוא טוב לך ונעים - קני אותו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

פנינה
    11/06/2009

לשוש שלום וערב טוב!
    תודה על עצתך..
    יש לי עוד3 שאלות ששכחתי לשאול בהודעתי הקודמת והם: האם מותר להשתמש בקרם רטינול בימי הקייץ?והאם יש חשש לפיגמנטציה? אני בת 60 ועורי שחום..(אגב חוץ מהרגישות שיש לי עורי במצב נהדר.)האם יש צורך גם בסרום או שאפשר להסתפק בקרם רטינול.?..ראוי לציין שהרגישות שיש לי היא רק בתקופה האחרונה..בגלל רגישות היתר אני מנקה את הפנים רק עם מים מינרלים האם זה בסדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי פנינה, אין בעיה

שוש מאור
    13/06/2009

להתשמש בקרם רטינול בקיץ כל עוד את משתמשת במסנן קרינה בדרגה של 30SPF. אני מקוה שאת מבדילה בין קרם רטין A לקרם רטינול, שהוא קוסמטי וחלש יותר מרטין A... לגבי סרום - יש מיני סרומים שונים עם מרכיבים פעילים שונים. תלוי באיזה סרום את רוצה להשתמש. היום גם חומרים פעילים שנמצאים בסרום אפשר לקבלם בקרם הלחות (בעיקר כאלו שמרכיבות קוסמטיקאיות) כך של"סרום" אין משמעות מיוחדת.. לא רואה בעיה מיוחדת בשטיפת הפנים במים מינרליים. אם הם לא גורמים לך לרגישות - מצוין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

פנינה
    16/06/2009

לשוש מאור!
    המון תודה על הייעוץ והעזרה...
    המשך שבוע מקסים...אני בטוחה שיהיו לי עוד שאלות בהמשך ושאוכל להעזר בך..
    פנינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו