הסרת שיער בקרן אור IPL

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בקרן אור IPL
    לבנת
    16/06/2009

במאמרים ברשת קראתי שאין הסרה מלאה של השיער כתוצאה מהטיפולים אלא רק כ 80%.
    אני תוהה למה מראש מישהו ילך לטיפול כזה אם הוא אינו מספיק יעיל בעצם? מה דעתכם?

בגדול, אני רוצה להכנס לתחום של הקוסמטיקה ובודקת אפשרויות לנישה נוספת של הסרת שיער. אני מבינה שטיפול בלייזר רק רופאים עושים. האם יש טיפול אפקטיבי שמותר לקוסמטיקאית לעשות?

תודה לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער בקרן אור IPL

הוספת תגובה

• עינת, גם בתחום המותר

שוש מאור
    16/06/2009

לקוסמטיקאית הטיפולים אפקטיביים. ותתפלאי כמה דילול של 80% מהווה פתרון, עד כדי כך שזה כבר לא מציק.. תמיד אפשר לסיים את ה-20% (ולפעמים הרבה פחות) הנותרים באפילציה, שהיא אפקטיבית למעט שערות אבל כואבת, בלתי הסבלת ובלתי נגמרת להמון שערות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי, תודה

לבנת
    17/06/2009

לוקחת לתשומת ליבי.
    אגב, אפילציה כואבת יותר מאשר שעווה? (שזו אופציה נוספת להיפטר מ 20% הנותרים).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפילציה כואבת

שוש מאור
    18/06/2009

וגם נמשכת זמן רב יותר משעווה.. אבל בניגוד לשעווה יתרונה הוא בכך שאת נפטרת מהשערה לתמיד!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוב תודות. יום נעים.

לבנת
    18/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לשיטת האפילציה

פנינה
    20/06/2009

שלום לשוש מאור ולמשתתפות בפורום!
    ברצוני להמליץ על שיטת הסרת השיער באפילציה. אני מסירה שיער מהפנים בשיטה הזאת כבר יותר מ20 שנה ולפי דעתי זאת השיטה הטובה והבטוחה ביותר - זה קצת כואב אבל ניסבל -אומנם אני לא שעירה אבל תמיד צמחו וצומחות לי על הסנטר והשפם כמה שערות..בשורה התחתונה רוב השערות כבר לא צומחות רק מדי פעם צומחות לי שערות בודדות ואני מסירה אותם רק באפילציה..חשוב לציין שצריך לעשות זאת אצל קוסמטיקאית מדופלמת המתמחה בשיטה הזאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו