מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער בקרן אור IPLלבנת16/06/2009
במאמרים ברשת קראתי שאין הסרה מלאה של השיער כתוצאה מהטיפולים אלא רק כ 80%.
אני תוהה למה מראש מישהו ילך לטיפול כזה אם הוא אינו מספיק יעיל בעצם? מה דעתכם?
בגדול, אני רוצה להכנס לתחום של הקוסמטיקה ובודקת אפשרויות לנישה נוספת של הסרת שיער. אני מבינה שטיפול בלייזר רק רופאים עושים. האם יש טיפול אפקטיבי שמותר לקוסמטיקאית לעשות?
תודה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עינת, גם בתחום המותר
שוש מאור16/06/2009לקוסמטיקאית הטיפולים אפקטיביים. ותתפלאי כמה דילול של 80% מהווה פתרון, עד כדי כך שזה כבר לא מציק.. תמיד אפשר לסיים את ה-20% (ולפעמים הרבה פחות) הנותרים באפילציה, שהיא אפקטיבית למעט שערות אבל כואבת, בלתי הסבלת ובלתי נגמרת להמון שערות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי, תודה
לבנת17/06/2009לוקחת לתשומת ליבי.
אגב, אפילציה כואבת יותר מאשר שעווה? (שזו אופציה נוספת להיפטר מ 20% הנותרים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציה כואבת
שוש מאור18/06/2009וגם נמשכת זמן רב יותר משעווה.. אבל בניגוד לשעווה יתרונה הוא בכך שאת נפטרת מהשערה לתמיד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוב תודות. יום נעים.
לבנת18/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לשיטת האפילציה
פנינה20/06/2009שלום לשוש מאור ולמשתתפות בפורום!
ברצוני להמליץ על שיטת הסרת השיער באפילציה. אני מסירה שיער מהפנים בשיטה הזאת כבר יותר מ20 שנה ולפי דעתי זאת השיטה הטובה והבטוחה ביותר - זה קצת כואב אבל ניסבל -אומנם אני לא שעירה אבל תמיד צמחו וצומחות לי על הסנטר והשפם כמה שערות..בשורה התחתונה רוב השערות כבר לא צומחות רק מדי פעם צומחות לי שערות בודדות ואני מסירה אותם רק באפילציה..חשוב לציין שצריך לעשות זאת אצל קוסמטיקאית מדופלמת המתמחה בשיטה הזאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)