מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתם בשפם-דחוף!!!!אפרת23/03/2007
אני מאוד בהירה בפנים
ויש לי כתם חום -אפור באזור השפם
איך מסתירים כזה דבר
יש לי צילומים ביום שלישי
ואין לי מושג איך להתאפר
כך שלא יראו
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם בשפם
שירה אוחיון23/03/2007מומלץ להשתמש בקונסילר ולהניח אותו על האיזור הכהה. חשוב לציין שגוון הקונסילר צריך להיות בגוון העור (ולא בהיר ממנו כמו שחושבים) לאחר הנחת הקונסילר על האיזור ה"בעייתי" מרחי מייק-אפ על כל הפנים, באיזור שעליו הנחת קונסילר תניחי את המייק-אפ בתפיחות קלות ולא במריחות.
בשביל לגרום למייק-אפ ולקונסילר לא לזוז הניחי פודרה שקופה על כל הפנים. בהצלחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי זה קרה..באסה
רוני ויקלמן05/06/2011אין מה לעשות לא משנה כמה מייקאפ תשימי יראו את הכהות כל מה שאת יכולחה לעשות זה לשים קרם הגנה ולהסתתר מהשמש כדי שאולי עוד שנתיים זה יתבהר לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתם בשפם-דחוף!!!! - תגובה
יפית קוריש05/06/2011לצערי אין אפשרות להעלים לגמרי את הכהות במייק אפ אם זה בגוון חום ולכן רצוי להניח יותר מייק אפ באיזור הכהות ולמשוך תשומת לב באיפור לכיוון העיניים ולא לשפתיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)