כתם בשפם-דחוף!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתם בשפם-דחוף!!!!
    אפרת
    23/03/2007

אני מאוד בהירה בפנים
    ויש לי כתם חום -אפור באזור השפם
    איך מסתירים כזה דבר
    יש לי צילומים ביום שלישי
    ואין לי מושג איך להתאפר
    כך שלא יראו
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתם בשפם-דחוף!!!!

הוספת תגובה

• כתם בשפם

שירה אוחיון
    23/03/2007

מומלץ להשתמש בקונסילר ולהניח אותו על האיזור הכהה. חשוב לציין שגוון הקונסילר צריך להיות בגוון העור (ולא בהיר ממנו כמו שחושבים) לאחר הנחת הקונסילר על האיזור ה"בעייתי" מרחי מייק-אפ על כל הפנים, באיזור שעליו הנחת קונסילר תניחי את המייק-אפ בתפיחות קלות ולא במריחות.
    בשביל לגרום למייק-אפ ולקונסילר לא לזוז הניחי פודרה שקופה על כל הפנים. בהצלחה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי זה קרה..באסה

רוני ויקלמן
    05/06/2011

אין מה לעשות לא משנה כמה מייקאפ תשימי יראו את הכהות כל מה שאת יכולחה לעשות זה לשים קרם הגנה ולהסתתר מהשמש כדי שאולי עוד שנתיים זה יתבהר לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתם בשפם-דחוף!!!! - תגובה

יפית קוריש
    05/06/2011

לצערי אין אפשרות להעלים לגמרי את הכהות במייק אפ אם זה בגוון חום ולכן רצוי להניח יותר מייק אפ באיזור הכהות ולמשוך תשומת לב באיפור לכיוון העיניים ולא לשפתיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו