אלרגיה לשעווה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לשעווה?
    מלי
    23/06/2009

שלום
    אני בחורה בגיל ה-30 , מילדות אני שעירה בכל איזור בגוף , רוב שערותיי הן רבות אך פלומתיות בהירות ואין לי מושג איך לטפל לצמיתות , כי בעבר פניתי לחברות גדולות שאמרו שחבל לי על הכסף ורק אם אני יגלח תקופה ארוכה אז יש מצב שהם יתחזקו ,,,, האם יש עצה בשבילי או שיטה או מכשיר שידוע כ"קורא" כל סוגי השיער?

ודבר נוסף שנורא מטריד אותי , לא מספיק שאני גם שעירה וגם נורא קשה לי לטפל בשעווה , כשאני אני עושה שעווה בפנים לדוגמא (מתקלפת) מיד רואים מלא פצעים דמויים לכוויה או לשלפוחית מים (זה רק נראה כך אך ללא נוזל) החלפתי המון שעוות אך כולן עושות לי תגובה קשה, שאחרי שהעור שלי נרגע, אז במשך שבוע וחצי רוב הפנים שלי מתמלאות בפצעים.
    אולי תוכלנה להמליץ לי על שעווה לרגישות יתר? בבקשה.... ותודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לשעווה?

הוספת תגובה

• היי מלי, לצערי אינני

שוש מאור
    24/06/2009

אשת בשורות.. אם השערות שלך גם עדינות וגם בהירות לא ממש תוכלי לראות תוצאות בהסרת שיער לצמיתות. עדיין לא... אני בטוחה שבבוא היום ימצאו גם לזה פתרון.
    לבעייתך המיידית - אם את אומרת שניסית את רוב השעוות המתקלפות לא אוכל לעזור. את מוכרחה פשוט לנסות ולנסות עד אשר תמצאי את זו שמתאימה לך. מנסיון - אצל הרבה בנות שמפתחות פצעונים לאחר שעווה התופעה חולפת מאליה לאחר מספר שנים. כמובן שלא מבטיחה לך שאצלך זה גם יהיה כך. ולכן תנסי אולי גם פתרונות אחרים (מכונה דמוית "אפיליידי או משחות להסרת שיער?..)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו