איפור בעייתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איפור בעייתי
    דנה
    23/08/2007

שלום יש לי שאלה יש לי פצעים קטנים במיוחד על המצח קטנים שמסרבים לי לעבור הבעיה שגם רואקוטן וגם גלולות לא עוזרות לפצעים לעבור רופא עור אמר שזה בגלל הקוסמטיקה שאני משתמשת . אך הבעייה שאני לא החלפתי שום דבר כבר 5 שנים משתמשת באותם חומרים. הבעיה שבלילה אני שמה קרם של סבוקלם ובבוקר בגלל שלסבוקלם אין מרקם מתאים לבסיס איפור אני משתמשת בקרם של BEATY CARE שהוא זול אני לא קונה אותו בגלל שהוא עולה 20 ש"ח אלא בגלל שהוא התאים לי כל ה 5 שנים אלו האם לדעתך קרם לחות ש 5 שנים לא עשה פצעים יכול עכשיו לעשות ? אני גם משתמשת ב קונסילר של קרליין ופודרה של גייד. לא נראה לי שהם עושים לי את הבעייה אך הכי חשוב שבמצח אני לא שמה קרם לחות סתם עושה קצת פודרה וזהו ולכן אני לא בטוחהה האם בכל אופן לעומת שאני לא שמה קרם על המצח הוא עושה שם גם פריחה? מה עליי לעשות ? האם סומק יכול גם לעשות את זה. הבעיה שפצעים ללא מוגלה כמו אלרגיה וכמעט תמיד אחרי שאני שמה את האיפור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איפור בעייתי

הוספת תגובה

• דנה- שאלה

שירה שוסטר
    26/08/2007

בפצעים מופיעים אחרי שאת מתאפרת? או שהם שם באופן קבוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

יונה
    27/08/2007

כן אחרי שאני באה הביתה כשאני כל היום בעבודה עם איפור האם זה אומר שנקבוביות נסתמו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי, לדעתי תנסי להחליף....

שירה שוסטר
    01/09/2007

יש מצב שהעור מגיב כך לאחד ממוצרי האיפור בהם את משתמשת. תנסי להשתמש במייק אפ אחר או פודרה אחרת ותראי איך העור מגיב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו