מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שגרת טיפוח לקויהקארין23/03/2007
שלום רחלי אני בת 17 ,יש לי עיגולים כהים מתחת לעיניים ונפיחות בדרך קבע
אני שוטפת את פניי עם תכשיר ניקוי גם באיזור העיניים ומשתמשת בקרם לחות לפנים באיזור העיניים
תוכלי להסביר לי לי אם זה קשור לתופעות,ואיך אני יכולה לצמצם אותן
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקארין המקסימה
רחלי אלמקייס23/03/2007קראי בפורום על כהויות מתחת לעיניים כתבתי על התופעה מספר פעמים רב.
בקשר לשגרת הטיפוח שלך אמליץ לך לנהוג באופן הבא:
1. בוקר וערב שטפי את פניך במעט סבון לעור רגיל (סבון שתרכשי אצל קוסמטיקאית).
2. מרחי קרם לחות לעור רגיל שמרכביו מימיים רק על הפנים לא על אזור העיניים.
3. ביום כשאת יוצאת מהבית מרחי מקדם הגנה מהשמש.
אזור העיניים הוא איזור עדין מאוד ודל ברקמת שומן לכן הוא נוטה להתקמט יותר מהר.
באזור העיניים יש למרוח קרם שמיועד לאזור העיניים, קרמים לעיניים שיתאימו לך:
1. קרם עיניים של חברת הולילנד מסדרת איי טראפיי .
2. קרם עיניים נוטרי קונטור של חברת יונקה.
3. ג'ל עיניים של חברת סוטיס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה ניתן לרכוש את המוצרים
שמרית23/03/2007שלום,
בהמשך לתשובתך - איפה ניתן לרכוש את המוצרים שהמלצת עליהם? אני גרה בבאר שבע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמרית
רחלי אלמקייס25/03/2007איזה מוצרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)