לרינת פלג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרינת פלג
    מעיין
    29/06/2009

אני מתחילה בלימודי קוסמטיקה ומשולב בהם קורס איפור בן 3 חודשים.
    אני תוהה האם יש ביקוש לעבודה כמאפרת כעצמאית (כלומר לא שכירה בחנויות כדוגמת איל מקיאג' וכו'). האם אפשר "לבנות" על התחום הזה מבחינה כלכלית ועל כן, להשקיע ברכישת מוצרים טובים או שרק מעטים וכשרוניים במיוחד מצליחים ובעצם שווה לי להתמקד בקוסמטיקה.

איך משיגים לקוחות כמאפרת?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לרינת פלג

הוספת תגובה

• שאלה מורכבת.....

רינת פלג
    29/06/2009

תחום האיפור הוא תחום קשה מבחינת תחרותיות.

למאפרת לוקח בערת שנתיים למתג את עצמה כמאפרת טובה, וזו עבודה קשה. יש הרבה מאוד עבודת שיווק שצריך לעשות והרבה מאוד התרוצצויות בהתחלה.

זו עבודה מתגמלת מאוד, אבל את צריכה להחליט אם את רוצה להיות מאפרת או קוסמטיקאית, כי אני כבר יכולה להגיד לך, עוד לפני שהתחלת, שלימודי האיפור במכללות לקוסמטיקאיות הם לא נרחבים כמו במכללות לאיפור, והרבה קוסמטיקאיות פשוט פונות אח"כ ללימודי איפור בבתי הספר המוכרים לאיפור.

כמאפרת יהיו לך הרבה לקוחות בבית ומחוץ לבית ותצטרכי ללמוד לשלב בין שניהם (או להתמקד באחד התחומים).

זה לחלוטין שיקול שלך.....

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואם תרשו לי להצטרף -

שוש מאור
    30/06/2009

קחי בחשבון שכל עבודה, כולל קוסמטיקאית, היא עבודה קשה. כדי להצליח את צריכה להיות באמת טובה ומקצוענית, לא להפסיק להשתלם וללמוד, וכן.. לדעת לשווק את עצמך. כל מקצוע עצמאי יקח זמן (כפי שרינת כתבה - לפחות שנתיים) עד שבאמת תרכשי לקוחות שמהן תוכלי להתפרנס. אני בדיעה ש"לטובות תמיד יש מקום והן תמיד תצלחנה".. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו