מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לרינת פלגמעיין29/06/2009
אני מתחילה בלימודי קוסמטיקה ומשולב בהם קורס איפור בן 3 חודשים.
אני תוהה האם יש ביקוש לעבודה כמאפרת כעצמאית (כלומר לא שכירה בחנויות כדוגמת איל מקיאג' וכו'). האם אפשר "לבנות" על התחום הזה מבחינה כלכלית ועל כן, להשקיע ברכישת מוצרים טובים או שרק מעטים וכשרוניים במיוחד מצליחים ובעצם שווה לי להתמקד בקוסמטיקה.
איך משיגים לקוחות כמאפרת?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מורכבת.....
רינת פלג29/06/2009תחום האיפור הוא תחום קשה מבחינת תחרותיות.
למאפרת לוקח בערת שנתיים למתג את עצמה כמאפרת טובה, וזו עבודה קשה. יש הרבה מאוד עבודת שיווק שצריך לעשות והרבה מאוד התרוצצויות בהתחלה.
זו עבודה מתגמלת מאוד, אבל את צריכה להחליט אם את רוצה להיות מאפרת או קוסמטיקאית, כי אני כבר יכולה להגיד לך, עוד לפני שהתחלת, שלימודי האיפור במכללות לקוסמטיקאיות הם לא נרחבים כמו במכללות לאיפור, והרבה קוסמטיקאיות פשוט פונות אח"כ ללימודי איפור בבתי הספר המוכרים לאיפור.
כמאפרת יהיו לך הרבה לקוחות בבית ומחוץ לבית ותצטרכי ללמוד לשלב בין שניהם (או להתמקד באחד התחומים).
זה לחלוטין שיקול שלך.....
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם תרשו לי להצטרף -
שוש מאור30/06/2009קחי בחשבון שכל עבודה, כולל קוסמטיקאית, היא עבודה קשה. כדי להצליח את צריכה להיות באמת טובה ומקצוענית, לא להפסיק להשתלם וללמוד, וכן.. לדעת לשווק את עצמך. כל מקצוע עצמאי יקח זמן (כפי שרינת כתבה - לפחות שנתיים) עד שבאמת תרכשי לקוחות שמהן תוכלי להתפרנס. אני בדיעה ש"לטובות תמיד יש מקום והן תמיד תצלחנה".. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)



.jpg)