מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריסיםיסמין06/07/2009
היי לכולם!!
אני בת 22 ושמתי לב שהריסים שלי כבר לא מלאים כשם שהיו פעם, אני משתמשת במסקרות מגיל 14 וכנראה שזה בגלל זה.
רציתי לדעת אם יש טיפול שיכול להחזיר את הריסים או לעודד צמיחת ריסים.
ואם אין אז רציתי לדעת על הוספת ריסים מלאכותיים, האם זה מספיק לכמה שנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
רינת פלג06/07/2009יש כיום טיפול שנקרא הלחמת ריסים / שזירת ריסים.
מדובר בהדבקה של ריסים מלאכותיים על הריסים שלך, ובדומה לבניית ציפורניים, זה מצריך "מילוי" אחת לשלושה חודשים בערך.
אני אישית לא מתה על זה, אבל זה עניין של טעם.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה,רק עוד דבר..
יסמין06/07/2009את לא אוהבת את זה כי זה נראה מלאכותי? כלומר אם אני אעשה את זה אנשים יוכלו להבחין שאלה לא הריסים האמיתיים שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן...
רינת פלג07/07/2009אבל ממש כן....
זה מאוד גס לדעתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן....
רינת פלג08/07/2009ממש - אבל ממש - מלאכותי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיניים שקועות
רחל07/07/2009הי רינת, לגבי הצלליות הבנתי מה לגבי איי ליינר? והאם להדגיש את עצם הגבה עם צללית בהירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהככה,
רינת פלג07/07/2009הגדשת הצללית לא קשורה וצריכה להתבצע תמיד.
אייליינר - הוא כהה ולכן משקיע את העין יותר - אז רק אם את מתעקשת חשוב להקםיד על פס דק במיוחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייליינר
רינת פלג08/07/2009בפס דק בלבד, כי פס עבה ישקיע שוב את העין...
הדגשת עצם הגבה בצללית בהירה אמורה להיעשות תמיד, ולכן אין קשר למבנה העיניים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)