מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור שמן- עזרהשרון08/07/2009
שלום,
כמו להרבה אנשים יש לי עור שמן. אולי זה לא כזה נורא ואני לא שמה לב אצל אחרים אבל אצלי שעה אחרי שיצאתי מהבית כולי נקייה העור נראה כאילו מרחתי עליו שמן. פשוט ככה.
עד עכשיו אני משתמשת בתכשירים שמיועדים לעור שמן ( בוקר וערב: סבון פנים גרגירים pure של garnier, מי פנים וקרם לחות pure zone של לוריאל ופעמיים בשבוע מסיכה pure של גרנייה)/
מבחינת איפור התייאשתי מלנוסת לשים מייקאפ שכן, גם כשהוא לא שומני ומיועד לעור שמן הוא נהייה עיסה כמה שעות אחרי שמרחתי אותו. ניסיתי לשים פודרה שאמורה לתת אפקט של מאט (מייביליין) אבל כמו עם יתר הדברים .. אחרי כמה שעות זה סתם מבריק לי עוד יותר.
האם יש למישהו כאן הצעות בנוגע לתכישירם (סבוןף קרם וכו) ולאיפור לעור שמן?
המון המון תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שרון, יש מספר
שוש מאור08/07/2009תכשירים (קוסמטיים-רפואיים) שיפחיתו הפרשת שומן. רובם באים בצורת נוזל הם מכילים סולפור ומעט חומצות ואפשר גם חומצה רטינואידית ובשימוש מתמשך (לא תוך יום-יומיים) יחול שיפור גם בהפרשת השומן. כמו כן ישנם גם משחות רפואיות כמו רטין A או כדורים כגון רואקוטן שישפרו את הפרשת השומן אך מאידך הם יכולים גם להביא ליובש יתר.. אולי במינון נמוך יוכלו לתת מענה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)