שלום רציתי לדעת בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רציתי לדעת בבקשה
    אור
    08/07/2009

יש חברה של קוסמטיקאיות שמגיעות אלייך עד הביתה ואני רוצה להזמין אחת כי אני מתבייש ללכת לקוסמטיקאית ביגלל שיש סטיגמה שרק בנות הולכות ואני רוצה טיפול פנים אז יש לי שתי שאלות בבקשה אחת אמרו לי שזה עולה 250שקל האם זה מחיר סביר?! והשנייהה האם התוצאות של הטיפול אצלי בבית יהיו כמו שאני הולך לקוסמטיקאית...?! בתודה אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רציתי לדעת בבקשה

הוספת תגובה

• היי אור, המחיר נשמע סביר.

שוש מאור
    08/07/2009

אינני מכירה את החברה הזו לא כל שכן את הקומסטיקאיות שעובדות שם. על פניו נראה לי קצת בעייתי מבחינת כמות התכשירים והמכשירים שכזו קוסמטיקאית יכולה לקחת איתה וכן אני מעט מפקפקת ביכולת שלה לבצע ניקוי קומדונים (שחורים) כהלכה. (נוחות, זכוכית מגדלת וכו'). תנסה, או אולי תשמע ממישהו המלצות לפני כן. דבר נוסף - חבל שאתה מתבייש ללכת לקומסטיקאית - מאוד מקובל היום לגברים לטפח ולשמור על עור הפנים שלהם (הגבר המטרוסקסואל..) ואני לגמרי גאה בכאלו גברים! תנסה ותופתע לגלות עד כמה זה קל ונפלא! בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו