חצ'קונים..-אקנה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חצ'קונים..-אקנה..
    ללבה
    08/07/2009

היי
    אני בת 16 וכמו להרבה בגילי אני סובלת מפיצעי בגרות בערך בדרגה 2 כבר כמה שנים.ניסיתי הרבה דברים אבל כלום לא ממש עזר,ואם זה כן עזר לתקופה,מיד אח"כ זה חזר.
    עכשיו אני כבר לא עושה עם זה כלום ולא מטפלת בזה.כי די התיאשתי,אבל זה ממש מפריעה לי..
    רציתי לדעת אם את אולי יודעת על איזה טיפול/מישחה וכד' שבאמת עוזרים..
    תודה מראש..
    יום -טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חצ'קונים..-אקנה..

הוספת תגובה

• יקירתי, אקנה יכול להימשך

שוש מאור
    08/07/2009

מספר שנים וכל אותו זמן אנו אמורות לטפל בו כדי שיעבור מבלי להשאיר סימנים. ולכן, אל לך להתייאש... יש כמובן אפשרות לנסות להיפטר מהאקנה על ידי תרופות כגון רואקוטן, שרופא יתן, אך אם האקנה שלך אינו קשה לא הייתי ממליצה על כך. אני כן מציעה ללכת לקוסמטיקאית שתנקה היטב את עור פנייך מהשומן העודף והראשים השחורים (הקומדונים) שהרבה פעמים הם אלו שגורמים לפצעים. כמו כן אותה קוסמטיקאית תוכל להנחות אותך לגבי המשך הטיפול שמתאים למצבך בבית. אין ברירה - את חייבת להמשיך ולטפל בבית כל הזמן, במקביל לביקורים מדי פעם אצל קוסמטיקאית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו