מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
נסי...
נטע29/12/2010אני בדיוק מחפשת משהו לעצמי שיהיה סופר גדול. מפאת מחיר אני הולכת על בועז שטיין אבל התיקים של ענבר גור אריה משכו לי את העין והיצר הפרקטי (אני גרה בדירה של 15 מטר בפריז... אין לי מקום לרהיט בשביל איפור אז הייתי חייבת למצוא תיק שאני אוכל לעבוד ישירות ממנו). היא גם סופר נחמדה (לפחות מהמיילים שהיא שלחה לי כשהתעניינתי לגבי אפשרויות משלוח לחו"ל". הם גם יותר יפים בעיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה!עזרה09/07/2009
שלום, אני מעוניינת לקנות תיק איפור מקצועי, משהו לחברה. מה הכי מומלץ???????
אני רוצה לקנות את הכי טוב, הכי גדול, וראיתי שיש עם גלגלים שיהיה נוח לסחוב את הכל...
תודה מראש על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש כמה אופציות
רינת פלג09/07/2009השאלה הראשונה היא כמה איפור יש לה....
יש תיקים על גלגלים באיל מקיאג', בבועז שטיין ובגיורא שביט,
בבועז שטיין יש גם תיק גב שהוא מאוד נוח י הוא בעצם כמו ילקוט..
מה נראה לך שהיא תאהב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
עזרה09/07/2009קודם כל תודה על התשובה המהירה.
העניין הוא שיש לה המון איפור ואני יודעת שהיא מתכוונת גם לקנות עוד...
שמעתי שהתיקים של בועז שטיין לא חזקים מספיק.
חשבתי לקנות לה משהו מחו"ל (ראיתי שיש שם הרבה יותר אופציות) , יש המלצות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אם ככה,
רינת פלג09/07/2009מזוודת אלומיניום בלבד.
יש בכל חנות של איפור מקצועי, וכולן אותו הדבר.....
מחו"ל אומנם לפעמים זול יותר, אבל המשלוח קורע.....
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש אפשרות להשיג בארץ???
עזרה09/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)