מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקנה קלאולגה09/07/2009
אני בת 16 ולמזלי לא היו לי עדיין חצ'קונים רציניים אבל יש לי כל הזמן פצעונים קטנים כאלה על המצח וקצת ליד האף, זה לא ממש בולט אבל זה מפריע לי מאוד
מה אפשר לעשות עם זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אולגה, ישנם
שוש מאור09/07/2009תכשירים שמותאמים לאקנה קל או לפצעונים קטנים (בדרכ"כ על המצח) שמכילים מעט חומצות שתפקידן לבצע המסה קלה של תאי העור המתים על מנת לגרום לתאים חדשים להיווצר וכן על מנת למנוע היווצרות "פקקים" של חלב/שומן בנקבוביות העור. על פי רוב התכשירים הללו (שיכולים להיות בסבונים או מוצרים ללילה) יעשו את תפקידם באקנה קליל. בכל מקרה מציעה לך לא להתפתות ולקנות מוצרים בפארמים למיניהם "שידחפו" לך ים של מוצרים אלא ללכת לאשת מקצוע שתיתן לך ייעוץ מקצועי לגבי מה שמתאים לך. יתכן שהנקודות ליד האף הן "ראשים שחורים" (קומדונים) שיש לנקותם ואז תיפטר הבעיה... (עד הפעם הבאה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשוש
טליה09/07/2009גם אני סבלתי מפצעונים, והאמת הקוסמטיקאית שלי בסוף המליצה לי לחשוב ללכת לרופאת נשים אולי גלולות יוכלו לעזור, ובאמת זה עשה לי פנים חלקות. למרות שאני עדיין הולכת לקוסמטיקאית להוציא מידי פעם שחורים (וגם לסידור גבות).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה
אולגה10/07/2009הייתי כבר אצל קוסמטיקאיות, הייתי אצל הרבה - כאלה שנחשבות לטובות וטובות יותר
הקטע הוא שזה עוזר נקודתית ולא בטווח הארוך
דבר שני מישהי רשמה פה גלולות - זה אותם גלולות למניעת הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, הכוונה לגלולות
שוש מאור10/07/2009למניעת הריון, שהן בעצם הורמונים שמווסתים את חוסר האיזון ההורמונאלי שמאפיין את גיל ההתבגרות ובין היתר גורם לנו לאקנה. גלולות מאוד יכולות לשפר את המצב רק שאיני רואה צורך להכניס סתם חומרים זרים לגוף אם המצב אינו חמור ואין צורך לקחת גלולות (כמניעת הריון..). עדיין אני חושבת שעם טיפול נכון בתכשירים טובים וביקור מעת לעת אצל קוסמטיקאית תוכלי לפתור או להפחית מאוד את הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם ...
אולגה19/07/2009אני מרגישה כבר תסכול מהמצב הזה כי זה לא מהיום ואני כבר ניסיתי הרבה דברים
ואם אני רוצה לקבל גלולות כדי לטפל באקנה אני הולכת לרופא עור או לרופא נשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולגה, אני מעדיפה שתלכי לרופא
שוש מאור21/07/2009עור. כי אז הגלולות ינתנו לך מתוך התאמה למצב האקנה ולאו דווקא כמניעת הריון.. ואז גם יתכן שתקבלי השתתפות מהקופה, כי זה הרי למטרה טיפולית, רפואית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)