מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיניים חתוליותיסמין11/07/2009
שוב שלום,
רציתי לדעת, אם אפשר, כיצד לאפר עיניים "בוכיות".(עין שהצורה שלה יותר עגולה ונוטה כלפי מטה).
אני יודעת שיש דרכים לגרום לעין להראות חתולית אבל אני גם יודעת שזה בד"כ נעשה ע"י איפור גס כולל צלליות כהות, המון מסקרה ועפרון שחור.
אני רוצה לקבל את המראה החתולי באופן כזה שלא יראו ששמתי על עצמי טונות של איפור כי אני לא אוהבת ביום יום להיות מאופרת מאוד.
אז רציתי לדעת אם יש דרך שבה מאפרים את העין שתהיה טבעית (עד כמה שאפשר כמובן) אך בכל זאת שהצורה של העין הבוכיה לא תבלוט כ"כ ועל הדרך אם אפשר גם טיפים איך להקטין את העפעף.
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיניים נפולות / בוכיות
רינת פלג11/07/2009היי נוני,
המטרה באיפור עיניים בוכיות היא בעצם ליצור אשלייה של עיניים מורמות יותר.
ככלל, תיקוני עיניים הם לרוב באיפור כהה, ולכן צר לי, אך זו הדרך....
"הרמת" הזוית החיצונית של העין תיעשה ע"י משיכה של "שפיץ" בזוית העין, כלפי מעלה. בעקרון זה הרבה מאוד עניין של תרגול.
לא חובה אייליינר אם כי הוא יוסיף ויעזור, מסקרה - דווקא כן.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)