איזה קרם עיניים להשתמש?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזה קרם עיניים להשתמש?
    רחל
    14/07/2009

אני בת 30 אמא ל 2 אף פעם לא השתמשתי בקרם עיניים, הייתי בסופר פארם ואמרו לי שאני צריכה כבר להתחיל להשתמש איזה קרם עיניים וסרום (כך הבנתי שצריך) כדי להשתמש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איזה קרם עיניים להשתמש?

הוספת תגובה

• היי רחל, אינני יכולה

שוש מאור
    14/07/2009

להמליץ לך באתר זה על שמות של חברות או קרמים (מטעמי פרסום חינם וכו'..) . אני מאוד הייתי שמחה וחושבת שהכי נכון לך לגשת לקומסטיקאית מנוסה ולקבל המלצה ממנה. בפארמים יש דיילות מכירות שכשמן כן הן - מטרתן למכור. כמו כן התכשירים שם הם תעשייתיים ופחות מקצועיים. בהמחלט יתכן שאת צריכה להתחיל להשתמש בקרם עיניים או בקרם לחות שמכיל חומרים פעילים למניעת ועיכוב הזדקנות העור (לא בהכררח צריך את שניהם וגם לא בהכרח צריך סרום...) לכי לקבל חוות דעת מקצועית והתאמה ספציצפית לעור שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ובכל זאת אשמח לשמוע ממי שקנתה

חלי
    14/07/2009

בפארמים השונים כי אינני רוצה ללכת לקוסמטיקאית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבלי עצה ממני..

יסמין
    14/07/2009

אני בת 24 והשתמשתי עד לפני שנה במוצרים שונים מהפארמים כולל חברות יוקרה ואני יכולה לומר לך בוודאות מוחלטת שאין על הקרמים שמוכרות הקוסמטיקאיות. אני משתמשת כבר שנה במוצרים של ג'יג'י לפנים ואפילו המוכרות בפארם לא מכחישות שאלו הקרמים הטובים ביותר.
    אז במקום לבזבז מלא כסף על מוצרים תעשיתיים ולא בטוחים תעברי להשתמש במוצרים של ג'יג'י ותראי הבדלים של שמיים וארץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו