מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מייק אפ פור אבר- איפה אפשר למצוא?שמרית17/07/2009
הי
כבר כמה שבועות אני מנסה למצוא עיפרון שחור לעיניים של מייק אפ פור אבר.
בעבר מכרו מוצרים של החברה בסופרפארם, אך לאחר חיפוש מתיש הבנתי מכמה סניפים באיזורים שונים בארץ שהם הפסיקו לעבוד איתם. כנ"ל לגבי ניו- פארם.
ממש אשמח לדעת איפה אפשר להשיג מוצרים שלהם?
תודה רבה
שמרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסי בסופרפארם בגבעתיים
רינת פלג19/07/2009וזה הזמן כי הם בחיסול פה בארץ ואוטוטו אי אפשר יהיה למצוא אות כאן לצערי.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש חנות שלהם
מור19/07/2009שעושה מחירת חיסול,כל המוצרים עד 60 ש"ח. החנות באור יהודה,העבודה 12.
אני ראיתי שם מייק אפים,צלליות,מסקרות,ג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הטל בחנות באור יהודה?
מירב אור02/10/2009מהמס הטל בחנות, המחסלת מוצרים של מייק אפ פור אבר, לבירורים? תודה
אני עם תינוקת קטנה ואסע לאור יהודה לאחר שאברר אם המוצרים שאני רוצה נמצאים. חג שמח, מירב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לעיפרון השחור ...
ג'נט בנימין21/07/2009היי אני גרה באור יהודה וישם חנןת של מייק אפ פוראוור (במחירים צחוק)מהר מהר ליפני שיגמר
ג'נט בנימין
איפור כלות וערב
בניית ציפורניים
עיצוב גבות
050-8433364* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמייק אפ פור אבר
יוליה02/09/2009האם מישהי ביקרה לאחרונה בחנות שמחסלת את מוצרי מייק אפ פור אבר?
נשאר שם משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמייק אפ
יערית ביוטי06/10/2009אם אני לא טועה ,אני רכשתי ברשת H&O
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי החנות של מייק אפ פור אבר
מירי11/10/2009יש חנות חדשה באור יהודה רחוב העבודה 12 שמוכרת במחירים ממש מוזלים את המוצרים של
מייק אפ פור אבר ועוד מגוון של מוצרי בישום וטואלטיקה ובקרוב יגיעו עוד מוצרים מכל הסוגים של מייק אפ פור אבר כל סוגי המייקאפים הצלליות מברשות וכ"ו
שווה להגיעה בהקדם מי שלא יגיע יפסיד וחבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלאי חדש למוצרים של מייק אפ פור אבר
מירי11/10/2009בעוד כחודש יגיעו מוצרים חדשים של מייק אפ פור אבר לחנות באור יהודה ניתן להגיעה מהר לפני שיגמר הודאה זו לכל המאפרות והמאפרים ולכל הלקוחות שמשתמשים במוצרים שלהם ומחפשים את המוצרים של החברה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוצרים של מייק אפ פורבר
טלי20/07/2010היי שמרית
יש חנות באור יהודה ברחוב העבודה (לא זוכרת מספר) שמוכרת את המוצרים שלהם הטלפון הוא 039030662 תנסי שם בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)