בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה
    ליסה
    19/07/2009

העניין שלי הוא כזה - העור שלי לא מגיב טוב לאייליינר נוזלי, לכן לכל שימושיו אני משתמשת בעיפרון עיניים.
    הבעיה היא שהריסים בעין אחת שלי בלונדיניים לחלוטין (מעין כתם לידה משונה כזה), כך שכאשר אני מציירת פס מעל שתי העיניים בגובה שווה - בעין אחת הוא סמוך לקו הריסים, ובעין שהריסים לידה בלונדיניים - הוא נראה הרבה מעל העין עצמה. אם אני מציירת בכל עין בגובה המתאים - זה מדגיש את אי השוויון ונראה מוזר.
    מסקרה היא אמנם פתרון, אך היא לא נשארת על הריסים במאה אחוז למשך כל הזמן, והיות שהריסים הטבעיים שלי שחורים - ההבדל נראה מיד כאשר המסקרה יורדת אפילו במעט.
    יש עצות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• היי ליסה, מכיוון שהמסקרה

שוש מאור
    19/07/2009

לא עמידה לזמן רב, הפתרון שלי הוא לעשות צביעת ריסים אצל קוסמטיקאית (ובחלק מהמספרות). אז הצביעה מתבצעת על ידי צבע הדומה לבצע שיער והוא מחזיק זמן רב יותר ולא כל-כך נשטף מהר. בדר"כ יהיה צורך לחדש את הצביעה אחת ל-3 שבועות, אבל זה עדיין עדיף על מדי יום, לא? אולי לרינת יהיה עוד פתרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסקרה עמידה

רינת פלג
    19/07/2009

מהווה פתרון מצויין, רק הקפידי לצבוע את הריסים גם מהחלק העליון שלהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו