כמה שאלות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות.
    חסוי
    20/07/2009

אני בת 14 וחצי בערך וכבר שנה וחצי שאני משתמשת במסקרה באופן קבוע וכאשר אני מורידה את האיפור , נושרים לי מלא ריסים ואני מפחדת שהם לא יצמחו שוב , או יצמחו בקצב איטי מה שיגרום לריסים שלי להיראות לא מלאים , השאלה שלי , האם הם גודלים? האם המסקרה באמת מזיקה , ואם כן , האם לא רצוי להשתמש?
    שאלה נוספת , בשנה וחצי הזאת שאני מתאפרת , כל פעם אני מוסיפה איפור חדש , זה התחיל רק מסומק , המשיך במסקרה , המשיך בפודרה , המשיך בעיפרון שחור , המשיך באייליינר , וכרגע , נגמר במייק אפ . כל הדברים האלו ביחד יוצרים לי מראה יפה ביותר , אבל נמאס לי להתאפר כל הזמן , במיוחד כי רוב בנות גילי כמעט לא מתאפרות ... האם יש דרך להתאפר פחות אבל להישאר יפה? לרוב בלי אייליינר ועיפרון שחור אני נראית חיוורת , וזה לא טוב .
    מקטטה שתעזרו לי בהקדם האפשרי,תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות.

הוספת תגובה

• מקווה *********

חסוי
    20/07/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת....

חסוי
    20/07/2009

האם שטיפות רבות של הפנים גורעות לפנים??
    אני אשמח לפירוט בנושא .. אני שוטפת את הפנים מס' פעמים רבות ביום , מפני שאומרים שמים עוזרים לפצעים [ אין לי הרבה, אבל מה שיש ... ] , אבל אני מפחדת שזה הורס את עור הפנים , או משהו בכיוון..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירה יקרה, אין בעיה

שוש מאור
    21/07/2009

טיפולית בשטיפה במים. מאידך - מים לא תורמים שום דבר לטיפול בפצעונים... למרות גילך הצעיר אם יש מעט פצעונים כדאי לך לגשת לקומסטיקאית ולרכוש ג'ל ניקוי/סבון לפנים שיכיל מעט חומצות אלפא וביתא הידרוקסיות שקצת יעזרו גם לטיפול בפצעים ויתן לך מענה גם לשטיפת הפנים. אבל - אם את רוחצת את הפנים בג'ל כזה אין צורך בשטיפות מרובות, אחת או שתיים ליום יספיקו. אחרת את תייבשי יתר על המידה את העור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שירה,

רינת פלג
    21/07/2009

יופי הוא טבעי ולא "נרכש" באיפור.

נכון שלאיפור יש את האפקט שלו, אבל אפשר להתאפר בעדינות, ולא עם כל כך הרבה מוצרים. מייק-אפ נוזלי, סומק, מסקרה וגלוס בהחלט יספיקו בגילך....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו