מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המייק אפ המושלםבדוי20/07/2009
שלום , אני רוצה לקנות את המייק אפ המושלם , אחד שמסתיר פגמים בצורה מושלמת גם באור שמש חזק ובכלל בכל סוגי התאורה . אם צריך לשלב פודרה ו/או מוצר נוסף אשמח לשמוע המלצות.
ניסיתי בעבר מייקאפים שונים ואני לא מרוצה מאף אחד מהם בצורה מושלמת.
אני מוכנה להשקיע במייק אפ סכום גבוה-גבוה מאד העיקר שיהיה מושלם.
דרך אגב , רציתי לשאול , כאשר מאפרים שחקנים לסדרות טלויזיה למיניהן , במה מאפרים אותם ?
איך רמת הכיסוי גבוהה כ"כ ? אשמח לקבל פירוט מלא וגם שמות של חברות . תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מייק אפ מושלם
רינת פלג21/07/2009מיק-אפ הוא מאוד אינדיבידואלי. מה שמושלם לעור שלי לא בהכרח יתאים לך ולהיפך.
יש מייק-אפ אחד שיענה לדרישותייך ואם תשלחי לי מייל אישי גם אומר לך היכן לרכש אותו.
מעבר לכך, בטלוויזיה, אנחנו משתמשים בשכבות רבות של איפור, וכך, בשילוב עם התאורה באולפן, נוצר מראה אחיד וחלק שמסתיר באופן מושלם את הפגמים בעור - במידה וקיימים......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)