צלליות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלליות
    חסוי
    20/07/2009

שלום , אני שירה בת 15 .
    אני משתמשת תמיד באיפור שחור [ נסקרה , אילינר , עיפרון ] מפני שזה הדבר היחידי שאני יודעת שהוא נראה עלי טוב .
    יש לי מגוון רב של צלליות בבית , ורציתי לדעת אם אני אוכל לשים צלליות , שאולי יחליפו את מקומו של האילינר .
    הבעיה שלי , שאני לא יודעת איך לשים , כמה לשים , ואיפה בדיוק צריך לשים כדי שלא תיווצר תוצאה של " פנס בעין " . אשמח לעזרה . שירה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלליות

הוספת תגובה

• היי שירה

רינת פלג
    21/07/2009

יש מגוון סרטונים ביוטיוב שיוכלו לעזור לך. להסביר את במלים בלי להדגים זה קצת בעייתי....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רינת , רק עוד שאלה אחת בקשר לצ

חסוי
    22/07/2009

לצלליות , אני מצרפת למטה תמונה של העינים שלי , האם יש צבעים שיתאימו לי יותר , או צבעים שלא יתאימו לי בכלל ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאוד קשה לראות ככה,

רינת פלג
    23/07/2009

כי יש עוד דברים חוץ מהעיניים בפנים, ומדובר על מכלול שלם.

מבחינת צבעים - זה תלוי גם בצע השיער, גוון העור, ומה את לובשת....

צרפי תמונה מלאה בבקשה או שלחי לי למייל הפרטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו