מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום...(:24/07/2009
אני בת 14 ולמזלי לא היו לי עדיין חצ'קונים רציניים רק קצת בזמן המחזור אבל יש לי כל הזמן פצעונים קטנים כאלה על המצח וקצת ליד האף, זה לא ממש בולט אבל זה עדיין מפריע לי מאוד
אני משתממשת בסבון פנים שהקוסמטיקאית נתנה לי לעור שומני כי כשאני מתעוררת הפנים שלי עם ברק שומני שכזה .
אני משתמשת במדבקות לאף מהסופר פארם מדי שבוע שעולות 35 שקלים .
ובנוסף גם בחומר שקוף שנראה כמו מים שמורחים אותו על הפצעונים.
זה מאוד עוזר אבל עדיין יש לי בעיה עם הפצעונים במצח ובאף.
מה לעשות?
תודה מעיין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעיין יקרה, את מתחילה את
שוש מאור26/07/2009גיל ההתבגרות ויחד עם זה מגיע גם בדר"כ האקנה... כל עוד תצליחי לשמור את האקנה "על אש קטנה" ולעבור את התקופה הזו שיכולה להימשך כמה שנים ללא פצעים מוגלתיים גדולים, צלקות וכו' - דיינו. נראה שאת מודעת למצב ומנסה לטפל בו. אני הייתי מציעה איזשהו טונר עם מעט חומצות אלפא וביתא הידרוקסיות ואם המצב לא חמור אז יש גם סבונים שמכילים מעט חומצות ויכולים לשפר מצב קל. אם המצב מחמיר - כדאי לגשת לטיפול אצל קוסמטיקאית שגם תנקה את הראשים השחורים ותמליץ לך על המשך טיפול יותר רציני. הפלסטרים מהסופר לא ממש יעילים וחבל על כספך. לכי מדי פעם לטיפול וניקוי אצל קומסטיקאית וזה יהיה הרבה יותר יעיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)