מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעונים גיל ההתבגרותלא משנה28/07/2009
אז ככה אני בת 13 וחצי יש לי יותר כתמים מהפצעונים שהיו לי ,
כל פעם אם אני אוכלת משהו שומני יוצאים לי פצעונים ליד האף ומתחת לסנטר מין פצעוני שומן קטנים , יש לי פצעונים במצח ובין האף והלחיים זה מאוד מפריע לי , פעמיים בשבוע אני עושה פילינג יופי הלוטוס ואצות ים מסכה לכל הלילה , כל בוקר אני עושה אצות ים לחות , וחמישה פעמים בשבוע אני עושה ג'ל פנים .
האם מייק אפ ופודרה מזיקים ומחמירים ? האם במשך השנים הפצעונים יעברו וזה תלוי רק בזמן ?
מה אני צריכה לעשות כדי להעביר ? אני מעדיפה שלא לקנות חומרים בהמון כסף כי זה לא נגמר !
יש לך טיפים כדי להעביר עם חומרים טבעיים ?
בבקשה תעני על השאלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי, לגילך הצעיר את פשוט
שוש מאור28/07/2009משתמשת ביותר מדי חומרים שלא מתאימים לך בכלל. אני מציעה לחסוך כסף וללכת לייעוץ מקצועי אצל קוסמטיקאית מיומנת ולקנות אך ורק תכשירים ייעודיים ומתאימים למצב עורך אני הייתי אומרת שאת צריכה ג'ל/סבון ניקוי כלשהו ועדיף שיכיל מעט חומצות (שיעשו קצת פילינג ויאפשרו ניקוז של שומן) או תוספת של טונר למריחה בלילה שיכיל חומצות. בבוקר להשתמש בקרם לחות קליל שיכיל מסנן קרינה ו..זהו. אם מדי פעם יש פצעים - להחזיק תכשיר לריפוי וייבוש פצעים שבו תשתמשי אך ורק מקומית על הפצע, אם יש. המצב יכול להימשך בכל גיל ההתבגרות ותפקידנו לטפל בעור כדי שלא יחמיר וישאיר צלקות. בטיפול נכון אפשר להרגיע עד מאוד את האקנה. אני מניחה שתצטרכי גם בקרוב לעשות טיפול ניקוי של קומסונים (ראשים שחורים) כדי להפחית את הפצעים. לגבי חומרים טבעיים - בעור בעייתי עם אקנה אני אישית מעדיפה חומרים טיפה יותר פעילים. אבל יש גם חברות שעובדות עם חומרים בעלי אוריינטציה טבעית (אבל שלא יהיו טעויות - גם אלו עוברים במעבדה... - חומר טבעי אין לו יכולת השפעה ממושכת והוא פשוט מתקלקלת ואז צריך לשים אותו בחומרי שימור ואז... האו כבר לא טבעי...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)