מייק אפ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מייק אפ
    דנה
    30/08/2007

שלום אני מתחתנת עוד שבועים ועשו לי אתמול גבות כי יש לי עור מאוד רגיש. אך ישר היום יצאו לי פצעונים מעל הגבות איך אפשר להסביר תופעה כזאת ומה אפשר לעשות? ועוד שאלה אני מאוד בהירה והם רוצים לאפר אותי במייק אפ רבלון ואחר כך בפודרה שקופה- האם זה בסדר לעור בהיר הרי ראיתי שברבלון מייק אפ הכי בהיר לא ממש בהיר האם פודרה שקופה עושה את הגוון ליותר בהיר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מייק אפ

הוספת תגובה

• גוונים של מייקאפ

שירה שוסטר
    30/08/2007

לגבי הפצעים אני מניחה שזו תוצאה ישירה של המריטה אך בטח רחלי תוכל לתת לך תשובה יותר מדויקת.

לגבי המייק אפ אני לא יודעת איפה ראית את המייק אפ של רבלון - אם בתיק איפור של המאפרת או בסופר פארם, אבל בכל מקרה לכל חברת איפור יש קשת רחבה של גוונים והמאפרת אמורה להתאים את הגוון הנכון ביותר עבורך. (את יכולה לבדוק את הכל באיפור ניסיון).
    לגבי הפודרה השקופה, תפקידה לקבע את המייק אפ ולמנוע ברק . וכשמה כן היא - שקופה ואינה משנה את הגוון. שוב - בקשי מהמאפרת שלך איפור ניסיון ותוכלי להתרשם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו