איפור גבות קבוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איפור גבות קבוע
    דנה
    06/08/2009

בוקר טוב
    לפני כשלוש שנים עשיתי איפור גבות קבוע ופשוט דפקו לי את הגבות ....מהטראומה לא רציתי לשמוע יותר על מאפרות,תיקונים וכד...
    אך היום כמעט ולא נשאר צבע אך גם הגבות כבר לא נראות כלפני התאונה, היו לי גבות רק לא ממש מלאות ועכשיו ...נאדה,

בלב כבד אני מחפשת מישהי והפעם מומחית מומחית מומחית.....לא אכפת לי העלות העיקר שתהיה הכי טובה באיפור קבוע בגבות ועל בסיס טבעי כמובן
    אתמול שמעתי על מישהי בשם ג'ואנה שרפמן
    האם מישהי מכירה אותה
    אנא המליצו לי בבקשה על מאפרת מהלב שלא אפול שוב, אני עומדת להנשא בעוד 5 חודשים

יום נפלא לכם ומודה למגיבות
    דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איפור גבות קבוע

הוספת תגובה

• אהלן

אריאלה
    21/08/2009

אני מכירה את ג'ואנה שרפמן,אני לקוחה קבועה שלה עוד מיימי שוקי זיקרי (עבדה שם עד לפני כשנה) .
    ממליצה מאוד, כביכול המאפרת קבוע הכי טובה בארץ
    שלחתי המון חברות וידידות שלי אליה והיא עשתה להן נפלאות
    תכנסי לאתר ושם תוכלי לברר פרטים וליצור קשר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לאפור קבוע

לאה
    29/08/2009

דנה שלום, אני מבינה שעברת טראומה בעבר. אני יכולה להמליץ לך על שלי בקנשטיין מתל אביב בעלת ניסיון של 20 שנה מקצוענית אמיתית. פני אליה ותקבלי יעוץ. את הטלפון אתיכולה לאתר במודיעין 144 . בהצלחה.
    לאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ג'ואנה שרפמן

עמליה
    30/08/2009

אני לקוחה של ג'ואנה כבר 12 שנים,היא במלון מנדרין עם ד"ר קליין.מקצוענית אמיתית!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו