מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צלליותדנה15/08/2009
שלום יש לי עיניים בהירות- כחולום ירוקות אני המון שנים שמתי בקו הריסים תחתונה צללית תכלת ממש יפה שהייתה רק אצל ברברה וולף- תכלת בהיר מבריק מאוד הבליט לי את עיניים ושום דבר אחרי לא התאים לי עכשיו אמרו שהסדרה הזאאת יצאה אחרי 10 שנים אני ממש רוצה את הצלליות האלו ואפילו באף חברה אין אפילו משהו דומה. באיזה חברות חוץ מברברה וולף יש עוד צלליות כאלו תכלת מבריק ? לא כהה יותר מדי אלא להפך בהיר?(זה היה מספר 4 של צלליות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה רק לחפש בחנויות....
רינת פלג16/08/2009אני לא מכירה את מספרי כל הצלליות של כל החברות.....
אלא אם יש לך תמיונה להעלות ואז אני אולי כן יכולה לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלליץ רטובה
אלינה18/08/2009היי שמעתי שכל הצלליות הרטובות כאלה כמו קרם הרבה יותר טובות
וראיתי שהן עולות ממש הרבה את יודעת אול איפה אפשר להשיג בארך עד 30 ש"ח חבילה קטנה שלהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצללית קרם
רינת פלג18/08/2009זו בעצם "צללית רטובה". צללית קרם לא ממש מיועדת לשימוש יומיומי אלא יותר לצילומי אופנה.
היא אינה עמידה, שומנית מאוד, ו"זזה" על העפעף....
האם לזו התכוונת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)