צלליות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלליות
    דנה
    15/08/2009

שלום יש לי עיניים בהירות- כחולום ירוקות אני המון שנים שמתי בקו הריסים תחתונה צללית תכלת ממש יפה שהייתה רק אצל ברברה וולף- תכלת בהיר מבריק מאוד הבליט לי את עיניים ושום דבר אחרי לא התאים לי עכשיו אמרו שהסדרה הזאאת יצאה אחרי 10 שנים אני ממש רוצה את הצלליות האלו ואפילו באף חברה אין אפילו משהו דומה. באיזה חברות חוץ מברברה וולף יש עוד צלליות כאלו תכלת מבריק ? לא כהה יותר מדי אלא להפך בהיר?(זה היה מספר 4 של צלליות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלליות

הוספת תגובה

• זה רק לחפש בחנויות....

רינת פלג
    16/08/2009

אני לא מכירה את מספרי כל הצלליות של כל החברות.....

אלא אם יש לך תמיונה להעלות ואז אני אולי כן יכולה לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלליץ רטובה

אלינה
    18/08/2009

היי שמעתי שכל הצלליות הרטובות כאלה כמו קרם הרבה יותר טובות
    וראיתי שהן עולות ממש הרבה את יודעת אול איפה אפשר להשיג בארך עד 30 ש"ח חבילה קטנה שלהם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צללית קרם

רינת פלג
    18/08/2009

זו בעצם "צללית רטובה". צללית קרם לא ממש מיועדת לשימוש יומיומי אלא יותר לצילומי אופנה.

היא אינה עמידה, שומנית מאוד, ו"זזה" על העפעף....

האם לזו התכוונת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו