עיגולים מתחת לעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיגולים מתחת לעיניים
    ג'וליה
    21/08/2009

שלום.
    יש לי עיגולים שחורים מתחת לעיניים ואני ישנה מספיק שעות. יש האומרים שזה בגלל שיש לי עיניים גדולות אבל אני לא חושבת ככה. מה אפשר לעשות בנידון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיגולים מתחת לעיניים

הוספת תגובה

• היי ג'וליה,

שוש מאור
    21/08/2009

עיגולים שחורים יכולים להיות מכל מיני סיבות - חוסר שינה, חוסר במים וגם גנטיקה... הכי בעייתי לטיפול היא כמובן הסיבה האחרונה. לא ממש יש פיתרון לעיניין. אפשר לנסות ולהשתמש בקרמים עדינים (שמיועדים לאזור העיניים) להבהרה,אבל הטבה לא מובטחת. כדאי לנסות. את שתי הסיבות הראשונות ניתן לפתור - לישון יותר ולהרבות בשתיית מים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם יש לך שחור מתחת לעיניים -פיתרון!

דפנה
    02/09/2009

היתה לי כהות מתחת לעיניים שהיתה מלווה בשקע -הלכתי לד"ר ליפשיץ רוברטו והוא מילא לי את השקעים שהיו לי מתחת לעיניים וכך גם נעלמה הכהות (השחור ) שהיה לי ----מאוד ממליצה לכם!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו