מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איפור בימתישירי27/03/2007
מהו האיפור הנכון על במה, כמוסיקאית (קלאסית)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אה, כן -
שירי27/03/2007
שכחתי לציין - אני בת 23.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפור בימתי
שירה אוחיון27/03/2007לא ציינת לי איזה סוג איפור את רוצה. דרמטי, עדין וטבעי, או כזה שיראה טבעי למרחק אך לא יהיה חזק מדיי
חזרי אלי עם תשובה ואז אוכל לעזור לך
צייני בפני גם את גודל הבמה ואת סוג התאורה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפור בימתי
שירי27/03/2007
אני בד"כ הולכת על איפור טבעי, ולכן נראה לי שזה מה שגם אעדיף על הבמה - איפור טבעי שנראה למרחק, עם נגיעות צבע. גודל הבמה משתנה, אבל האור בד"כ חזק.
גוון עורי בהיר, עיניים חומות ושיער חום בהיר.
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפור בימתי
שירה אוחיון28/03/2007קודם כל , חשוב להניח מייק-אפ ליצירת גוון אחיד ויותר חשוב לפדר אותו בעזרת פודרה שקופה. מראה מבריק ושמנוני על במה לא נראה טוב (גם אם מתכוונים אליו) ולכן חשוב להשתמש במוצרים שהמרקם שלהם הוא מאט. פודרה, צלליות וסמקים. כולם מאט.
לא משנה באיזה צבעים תבחרי, כשיוצרים איפור בימתי חשוב מאוד להדגיש את תוי הפנים. כי מעבר לצבעוניות של האיפור חשוב שגם אנשים מהשורה האחרונה יראו אותך בבירור.
ולכן עפרון שחור בתוך העיין, סומק חום בצידיי הפנים, ליפסטיק בטון אחד יותר כהה מגוון השפתיים מאוד חשובים לאיפור בימתי. כל צבע שתניחי יהיה טוב כל עוד הוא לא קרוב לגוון העור שלך.
צלליות בגוון של צהוב, זהב, חום וורדרד לא יראו על במה למרחק. אז אולי כדאי לבחור בצבעים בולטים יותר כמו ירוק, תכלת, בורדו או סגול. כולם יכולים להשאר בגרסא בהירה ליצירת מראה טבעי יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)