מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לרחלי - בנושא כף הרגלשירי27/03/2007
רחלי שלום,
יש לי בעייה גדולה שנובעת ככל הנראה מכפות הרגליים ובשבועות האחרונים אני סובלת ממנה מאד.
הרגליים שלי מתעייפות וכואבות מאד מהר, ואפילו לאחר לילה של שינה זה לא עוזר. רק לאחר מקלחת התופעה נרגעת לזמן מה.
מה שנוצר לי בכף הרגל זה עור מאד עבה וקשה. אני לא רגילה לשגרת טיפוח של כף הרגל, אך לפני קצת יותר משבוע מטפלת ניסתה להסיר חלק מהעור המת מכרית כף הרגל שלי. זה נעשה לי רק כהדגמה ובצורה די שיטחית, אך די סבלתי במהלך הקצר של הטיפול (אני מאד רגישה שם) וגם אם התופעה הוקלה במקצת, היא הועברה למוקד אחר של הרגל והיום אני שוב עם כאבים מאד חזקים.
מה את ממליצה לי לעשות והאם זה יקל על הבעייה שלי?
חשוב לציין שאני בת 24, הולכת רק על עקבים - בד"כ לא מאד גבוהים ולא דקים (אבל לא מוכנה לוותר עליהם). אני לא הולכת המון, אבל לפעמים צריכה למשך שעות לעמוד על הרגליים - אני משתדלת להגביל את זה ולשבת יותר במהלך העבודה שלי.
תודה רבה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירי טיפוח כף הרגל
רחלי אלמקייס27/03/2007שירי מכיוון שאת עומדת על עקבים רוב שעות היום נוצרך לך לחץ באופן מתמשך על הרגל, במיוחד שהנעל סגורה הלחץ גובר, הלחץ גורם לכאבים ואילו הלחות שבתוך הרגל גורמת בין היתר לריבוי עור בכף הרגל, אמליץ לך לנהוג באופן הבא :
1. בעת הרחצה במקלחת הניחי לסירוגין מים קרים וחמים על הרגלים.
2. פעם עד פעמים בשבוע קחי 2 קערות אחת עם מים חמים ואת עם מים קרים לתוכם הכניסי 4 טיפות של שמן ארומיטי לבנדר (חשוב שהשמן יהיה טהור) וטבילי את הרגלים לסרוגין פעם במים החמים ופעם במים הקרים.
3. כל ערב מרחי על כפות רגליך קרם רגלים אמליץ לך על קרם רגליים המכיל הדרים.
4. פעם בשבוע פנקי את רגליך ועשי פילינג גרגרי ורק אח"כ מרחי קרם.
5. בקרי אצל הפידיקורסטית אחת לשלושה שבועות - (חשוב שהיא תדע איך להתייחס לעור שבכף הרגל שלך רישמי היכן את קרה ואולי אוכל לחפש עבורך מישהי טובה)
6. פעם בחודש וחצי חפשי ספא שעובד עם חברת פיטומר ובקשי לקבל טיפול לרגליים כבדות מאוד מומלץ (רישמי היכן את גרה ואבדוק עבורך ספא באזור).
תנסי וספרי לי איך הולך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להמלצה
שירי27/03/2007
תודה רבה על התשובה! אני אנסה את הטיפול העצמאי.
לגבי פדיקוריסטית - אני מאזור המרכז - אשמח אם תייעצי לי למי לפנות.
כמו כן אודה לך מאד על המלצה לגבי קרם רגליים שנספג מהר ופילינג טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירי טיפוח כף הרגל
רחלי אלמקייס14/06/2007שירי פנית אלי בעבר נתתי לך מספר המלצות לגבי טיפוח כף הרגל אשמח לדעת אם ניסית ומה תגובתך, אם רצונך עדין לקבל פדיקור אשמח להעניק לך את השרות הקלינקה שלי עברה למספרה של הגדול מכולם שוקי זיקרי ברחןב בן יהודה 183 ת"א או השאירי לי את האימייל שלך ואצור עימך קשר בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירי טיפוח כף הרגל
רחלי אלמקייס30/06/2007כתבתי לך בעבר אשמח לדעת אם השתמשת בעצותי ומה התוצאה, אם תרצי את מוזמנת לעשות אצלי פדיקור אני נמצאת בת"א במספרה של שוקי זקרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)