מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איזה איפור?רותם27/03/2007
אם יש לי עור בהיר מאוד, עיניים גדולות וירוקות והגבות שלי קרובות מאוד לעיניים..
איך כדאי לי להתאפר- איזה גוונים? בהיר/כהה? מה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה איפור?
שירה אוחיון27/03/2007לפי מה שתיארת כל איפור יכול להתאים לך, מה שלא ציינת זה מה את אוהבת...
את רוצה להראות מאופרת או שאת בקטע של מראה טבעי...
בגדול כל גווני החום בורדו יכולים להתאים לך מאוד (גם בבהיר וגם בכהה)
הם ידגישו את גוון העיניים שלך.
צייני בפניי איזה סגנון איפור את אוהבת ואני אחזור אליך עם תשובה עדכנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסגנון שלי...
רותם27/03/2007אני אוהבת שהפנים שלי ניראות עדינות ולא משהו בולט מאוד... משהו דיי פשוט, מראה טיבעי בגוונים בהירים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפור טבעי
שירה אוחיון27/03/2007בגלל שגוון העור שלך בהיר את יכולה לשזף אותו מעט בעזרת פודרה משזפת (ברונזר) ואם עור הפנים שלך חלק ונקי מפצעונים את יכולה ללכת על ברונזר מבריק.
פודרה משזפת נותנת מראה סמור וטבעי (מאוד אופנתי ויפה)
לגבי העיניים אפשר לשים עפרון שחור בתוך העיין (אם את אוהבת) ולהשתמש בצלליות בגוון חום, או ורדרד. כל צללית בהירה יכולה להשתלב.
המון מסקרה על הריסים וכמובן גלוס שקוף.
אם את רוצה מראה בובתי יותר מומלץ להניח סומק בגוון אפרסק במרכז הלחיים. וכמו שאת יודעת צלליות יכולות לעבוד נהדר גם בתור סמקים, אז כל צללית ורדרדה או חומה שיש לך בבית יכולה להיות גם סומק.
בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)