עזרה חשובה:)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה חשובה:)
    מתולתלת
    08/09/2009

יש לי כמה כתמ אקנה ...רציתי לדעת אם יש מכונים שיכולים להסיר את הכתמים האלה?
    כמו רונית רפאל למשל...
    אני לא רוצה לחכות עד שהם יעלמו לבד אם בכלל..וזה נורא מגעיל הכמה כתמים האלהה...
    איך המחירים גם :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה חשובה:)

הוספת תגובה

• לפני שהולכים לבצע

שוש מאור
    08/09/2009

פרוצדורות חריפות מדי הייתי מציעה לנסות לטפל בכתמי האקנה על ידי שמוש בחומרים מקלפים לשימוש ביתי, דהיינו פילינג המכילים חומצות אלפא וביתא הידרוקסיות, שיסייעו להעלמת או הבהרת הכתמים. רק במידה ותכשירים אלו לא יעזרו אפשר לפנות לטיפולים דרסטיים יותר כמו פילינגים עמוקים, שמחירם, כמובן, הרבה יותר יקר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החומרים האלה מבהירים ומעלימים אותם

מתולתלת
    10/09/2009

לגמרי בדרך כלל ?

יש לך המלצות למוצרים??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חומרי ההבהרה

שוש מאור
    13/09/2009

יתנו מענה טוב בדרך כלל, אם כי אין לצפות שהם יעלימו את הכתמים לגמרי. בדר"כ ההבהרה היא חלקית, העור נראה אחיד יותר בצבעו ומרקמו וצריך להשתמש בהם לטווח ארוך. בנוסף להבהרה ושיפור במרקם העור הם גם יעכבו את התבגרות העור. את התכשירים הללו אפשר להשיג אצל קומסטיקאיות רפואיות מקצועיות, יש סוגים שונים בריכוזים שונים ובאיכויות שונות. אני מנועה מלתת כאן שמות למוצרים ואני מציעה שתבחרי באשת מקצוע מעולה ותלכי להייעץ איתה ולקבל הדרכה נכונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו