מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה חשובה:)מתולתלת08/09/2009
יש לי כמה כתמ אקנה ...רציתי לדעת אם יש מכונים שיכולים להסיר את הכתמים האלה?
כמו רונית רפאל למשל...
אני לא רוצה לחכות עד שהם יעלמו לבד אם בכלל..וזה נורא מגעיל הכמה כתמים האלהה...
איך המחירים גם :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני שהולכים לבצע
שוש מאור08/09/2009פרוצדורות חריפות מדי הייתי מציעה לנסות לטפל בכתמי האקנה על ידי שמוש בחומרים מקלפים לשימוש ביתי, דהיינו פילינג המכילים חומצות אלפא וביתא הידרוקסיות, שיסייעו להעלמת או הבהרת הכתמים. רק במידה ותכשירים אלו לא יעזרו אפשר לפנות לטיפולים דרסטיים יותר כמו פילינגים עמוקים, שמחירם, כמובן, הרבה יותר יקר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחומרים האלה מבהירים ומעלימים אותם
מתולתלת10/09/2009לגמרי בדרך כלל ?
יש לך המלצות למוצרים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומרי ההבהרה
שוש מאור13/09/2009יתנו מענה טוב בדרך כלל, אם כי אין לצפות שהם יעלימו את הכתמים לגמרי. בדר"כ ההבהרה היא חלקית, העור נראה אחיד יותר בצבעו ומרקמו וצריך להשתמש בהם לטווח ארוך. בנוסף להבהרה ושיפור במרקם העור הם גם יעכבו את התבגרות העור. את התכשירים הללו אפשר להשיג אצל קומסטיקאיות רפואיות מקצועיות, יש סוגים שונים בריכוזים שונים ובאיכויות שונות. אני מנועה מלתת כאן שמות למוצרים ואני מציעה שתבחרי באשת מקצוע מעולה ותלכי להייעץ איתה ולקבל הדרכה נכונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)