עזרה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה..
    דנה
    08/09/2007

*שאני שמה מסקרה אני רואה שלאחר מכן יש כאלה פירורים שחורים מתחת לעיניי... מה אפשר לעשות לגבי זה?
    *וכן שאני שמה עיפרון שחור בתוך העין או מעל העין.. במשך היום אני רואה שהוא קצת נזל .. [אפילו אם אני שמה מעט עיפרון שחור] וזה קורה לגבי כל העיפרונות השחורים שניסיתי..
    מה אפשר לעשות לגבי זה??

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה..

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי?? =\

דנה
    08/09/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עונים, עונים - סבלנות..... : )

שירה שוסטר
    09/09/2007

את לא צריכה לדאוג, תמיד אנחנו עונים בפורום הזה, אבל לא כולנו יושבים כל היום על המחשב, יש ארועים, הפקות ועוד כל מיני דברים יומיומים בדרך....אז יקח עוד חצי יום אבל תמיד תמיד תקבלי תשובה.

לגבי המסקרה - לפי מה שאת מתארת המסקרה שלך כנראה התיבשה או שהיא לא מאיכות מספיק טובה . (לא להפגע כמובן מכלום- אני רק משערת).
    יכול להיות גם שאת מניחה כמות גדולה מידי ונוצרים גושים- ושהיא מתיבשת היא מתפוררת.

לגבי העפרון - אני ממליצה לך לקבע אותו עם צללית לאחר המריחה - ז"א הנחת עפרון העין,, קחי צללית ומרחי אותה בקו הריסים התחתון - וכך העפרון לא יזל מכיוון שהצללית תספוג אותו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! :)

דנה
    10/09/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו