מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חתונהסימה08/09/2007
שלום אני מתחתנת עוד שבוע ורציתי לשאול בזמן אחרון לא יודעת מאיזה סיבות אולי לחץ לא יודעת העור שלי נהיה ורוד אדמומי באף וקצת ב לחיים- המאפרת עושה לי מייק אפ של רבלון COLORSTAY וגם פודרה שקופה האם זה יספיק כדי להסתיר את האודם או אולי יש עוד דבר נוסף? הם לא משתמשים בקונסילר היא אמרה אם אני רוצה אני יכולה להביא מה עליי לעשות ועוד דבר אני יוצאת מסלון כלות ב 2.30 כי יש לנו צילומים ביפו ואני גרה באשדוד האם מייק אפ רבלון יהיה עמיד למרות כל החום הזה עד הערב ? מה אפשר לעשות שהוא יהיה עמיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורית מרחלי
רחלי אלמקייס08/09/2007בראש ובראשונה אאחל לך מזל טוב, לאור הנתונים שרשמת בשאלה:
1. מאפר טוב צריך להביא איתו את כל בציוד. - ביום הזה את מלכה אינך צריכה לדאוג להביא שום פריט של איפור.
2. מאפר טוב לא משנה באיזה חברה ישתמש משנה אופן פעולתו, מאפר אמור לדעת טכניקות על מנת לגרוםלאיפור לשרוד זמן רב על פנייך.
3. לגבי האדמומיות מומלץ לפני האיפור ביום החתונה לעשות דאבל מסכת יופי להניח מסכת ג'ל עשירה בלחות ומעלה מסכת אצות - טיפול שאורך 20 דקות קליל ומרגיע ( אם את רוצה אשמח להעניק לך את הטיפול - כתבי לי את האימייל שלך)
חברתי לפורום שירה תקרא את השאלה שלך ותעזור לך בהיבט המקצועי.
אם את מתלבשת ביפו ישנם מאפרים רבים שאני מכירה שעלהם אני סומכת שיעשו עבודה נהדרת: שירה מנהלת פורום איפור, מישל אדרי המאפרתשל לירז צרכי ועדי אשכנזי, אסף באבו המאפר של מירי בוהדנה יעל בר זוהר ועוד רבים - אם צריכה עזרה אוכל לתווך בינכם רישמי לי את האימייל.
שהיה במזל ושנה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי, מצטרפת למזל טוב....
שירה שוסטר09/09/2007אז ככה, יש מצב שהשתזפת או שהית במקומות לא מוצלים לאחרונה? יכול להיות שהעור שלך
פשוט תפס צבע וקצת נשרםת בלי לשים לב?
מה גוון העור שלך? את בהירה? גינגית?
רחלי צודקת בתשובה שענתה לך : את לא צריכה להביא שום מוצר איפור מהבית, והמאפרת באמת צריכה לדעת מה היא עושה.
לגבי המייק אפ - הקולורסטיי הוא מייק אפ מצויין ולא צריכה להיות שום בעיה איתו.
פודרה שקופה - היא פודרה סטנדרטית שמשתמשים בה לקיבוע המייק אפ והיא נמצאת בשימוש אצל רוב במאפרים.
לגבי האדמומיות - המאפרת שלך צריכה להשתמש בקונסיר (מתקן גוון) בעל גוון ירקרק על מנת לאזן ולהסוות את האדמומיות בפנים.
לא ברורה לי הטענה שלה לגבי הקונסילר. נשמע מוזר ולא מקצועי. אלא אם היא טענה בפנייך משהו אחרת - סיבה מוצדקת שלטענטה לא מצריכה שימוש בקונסילר.
לגבי עמידות האיפור - המאפרת אחראית על התחום הזה מן הסתם - בתוקף היותה מקצועית, וצריכה ללמד אותך איך להספיג זעה ולפדר בשנית- ז"א צריכה לצייד אותך עם קיט עם כל המוצרים : ספוגית, פאפ לפידור, כמובן האודם והגלוס איתם היא אפרה אותה, מקלוני אזניים ומגבונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על השגיאות כתיב - כתבתי מהר
שירה שוסטר09/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובות ושנה טובה
סימה10/09/2007תודה רבה על תשובות ושנה טובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)