מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיוורת..חנה08/09/2007
שלום
יש לי עיינים גדולות ויפות בצבע ירוק
הבעיה שלי היא שיש לי ריסים דיי דלילים ומאוד בהירים, אני שמה מסקרה אבל הם נתלשים לי בלי סוף ורק הופכים להיות קצרים יותר ודלילים..קראתי שאת ממליצה להפסיק עם מסקרה במשך שבועיים.
הבעיה היא שאם אני לא שמה כלום בעיניים אני נראית נורא חיוורת..ועפרון שחור ממש לא מתאים לי..ניסיתי הרבה פעמים ותמיד הגעתי למסקה שמתאים לי יותר בלי..
מה את ממליצה לי לעשות? האם יש משהו אחר חוץ מהדברים הנ"ל כדי שלא אהיה חיוורת?
אציין גם שאני בהירת עור ואני שמה אודם אדום וזה מאוד מתאים לי אבל זה לא עוזר בהפחתת החיוורון.
אודה על תשובה, חנה..:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה..
חנה09/09/2007האם תמליצו לי לצבוע ריסים? אם כן, איפה ואיך עושים אתזה וכל כמה זמן?
והאם זה לא גודל בהיר ודליל יותר וגורם נוסף לנשירתם....?
תודה..:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי חנה
שירה שוסטר09/09/2007ציינת שאת בהירה ומרגישה חיוורת - מה לגבי מייק אפ - את משתמשת?
מה לגבי סומק? אלו הם מוצרי איפור חשובים שיעזרו לך להתגבר על החיוורון.
ציינת שאת משתמשת באודם אדום - מקסים ככל שיהיה - הוא כמובן מעצים את תחושת החיוורון עצם היותו כהה.
אם היית עוברת לאודם בהיר יותר - אז היית מרגישה פחות חיוורת - לגבי הריסים - מה לגבי שזירת ריסים?
זוהי טכניקה בה מבצעים שימוש בריסים הקיימים ועליהם מדביקים ריסים ארוכות יותר וגם ביניהם.
נראה טבעי - ואם לא מוגזם אז גם יפה מאוד -
לגבי העיניים אם את לא אוהבת עפרונות כהים את יכולה להניח צללית אפילו אפרפרה בקו הריסים העליון ולטשטש. - תנסי ותראי אם תאהבי את המראה הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי לך להשתמש במסקרה עם
מעין11/09/2007חומרים מטפחים ומזינים לריסים
כי חבל שהם נתלשות לך
יש לך למשל של חברת ע.פ.ר.ה מסקרה עם קונדישנר לריסים
ואיולי יש גם עוד חברות פשוט תשתמשי במוצר טוב
וכשאת מסירה איפור מהעינים והריסים אל תשפשפי אותן פשוט תצמידי את החומר עם צמר גפן
ותתני לו לפעול כמה שניות
ואני מצטרפת גם למה ששירה אמרה
מה דעתך באמת על שזירת ריסים זה מאד הולך היום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)