מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אדמומיות בפניםאירית28/03/2007
היי רחלי...
בעברי הלא כל כך רחוק השתמשתי בראקוטן , במהלך השימוש ואחריו צבע העור בפנים שלי קיבל גוון אדמומי כמו הסמקה בכל הפנים, עכשיו שאני כמעט שנתיים אחרי הטיפול האדמומיות עדיין קיימת, הייתי כבר אצל רופא עור, והוא לא כל כך עזר, אני כבר לא יודעת למי לפנות ומה לעשות, אנשים חושבים שאני מסמיקה כל הזמן... והם לא יודעים שזה לא טיבעי.. מה אני יכולה לעשות כדי להיפטר מזה?
כל הצעה תתקבל בשמחה...
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצעה איפורית
שירה אוחיון28/03/2007חברות לאיפור מקצועי מוכרות קונסילר בגוון ירוק בהיר מאוד שאמור לנטרל את האדמומיות. מרחי מעט מהקונסילר הירוק על האיזורים האדומים ועליו בתפיחות קלות הניחי מייק-אפ בגוון העור שלך. מאוד חשוב להניח את המייק-אפ ולא למרוח אותו. מריחה לא תיצור אפקט הסתרה כי היא תגרום לערבוב של המייק-אפ והקונסילר ביחד, ותבטל את ההשפעה של הירוק.
אם אינך יודעת מאיפה לרכוש קונסילר ירוק כתבי לי ואני אציין בפניך נקודות מכירה שקרובות לביתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאירית מרחלי
רחלי אלמקייס29/03/2007בראש ובראשונה אינך צריכה להילחץ.
לפני שנתחיל בעצות לטיפול הקוסמטי וטיפול המשלים בבית הינה מספר טיפים לתחזוקה שוטפת שיעזרו להפחתת האדמומיות:
1. אל תהיה חשופה לשמש, השתמשי תמיד במקדם הגנה, רצוי של חברת MD
2. המנעי משתייה מרובה של משקאות המכילים קופאין.
3. בעת הרחצה הימנעי משימוש במים חמימים על הפנים.
4. זכרי אין באפשרותיך להניח בלחיים סומק על גוון ורוד אלא הסומק יןנח על עצם הלחי והיה בגוון חום (בכל הקשור לאיפור חברתי להנהלת הפורום שירה תשמח לעזור לך)
5. פעמיים בשבוע עד שלוש עשי קומפרסים קרים של חליטת קמומיל .
בקשר לטיפול קוסמטי רישמי לי היכן את גרה ואעזור לך לחפש קוסמטיקאית שעובדת עם חברת יונקה בלבד מימנה תוכלי לקבל טיפול הרגעה וקומפרסים עם אמולסיה מיוחדת.
במקביל בבית הינך יכולה ורצוי שתשתמשי בתכשירים לעור רגיש שנבדקו דרמדולוגית להלן דוגמאות שהיתי ממליצה בחום:
1. לשטיפת הפנים בוקר וערב ג'ל ניקוי של יונקה קליל ויתרונו שוא מסיר איפור.
2. לחויות שרצוי שתשתמשי על מנת להוריד אדמומיות:
*ג'ל ולחות ביו ריפר של חברת הולילנד קוסמטיקס.
*קרם מספר 11 של יונקה עם סרום מספר 3
סופר אמוליין של חברת סומה הרבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לרחלי
אירית29/03/2007אני גרה באשדוד.
אני משתמשת בקרם לחות של סבוקלם שאמור גם להעלים אדמומיות..מה את אומרת עליו?
ד.א אני לא מכירה את החברה שרשמת לי של הקרם פנים ושל הניקוי פנים, יש אותם בסופר פארם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאירית
רחלי אלמקייס31/03/2007התכשירים שרשמתי לך אינם מוצרים שניתן לרכוש בסופר פארם.
הם תכשירים קוסמטיים רפואים.
רשמי לי את האימייל שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)