היי, שאלה למנהלות ולמי שמבין...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי, שאלה למנהלות ולמי שמבין...
    שרוני
    29/09/2009

רציתי לשאול האם מי פנים של לוריאל מכיל אלכוהול? והאם אין בו חומרים כימים? הכוונה אם החומרים טבעיים...
    ועוד משהו... האם מי פנים של לוריאל מתאים לכל סוגי העור?

תודה רבה, וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הכי פשוט,

רינת פלג
    30/09/2009

להסתכל על המרכיבים של המוצר שאת מתכננת לרכוש ופשוט לחפש אותם באינטרנט ולהבין מה הם בדיוק.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי רינת...

שרוני
    02/10/2009

הבעיה היא שאין לי מושג אילו רכיבים טובים אני צריכה שיהיו לי רשומים על המוצר.
    את יכולה בבקשה להגיד לי אותם?
    וכמובן, איזה מרכיבים עדיף שלא יהיו במוצר שאני אקנה.

תודה לך, וחג שמח :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ירדני, קודם כל רצוי שתדעי

שוש מאור
    02/10/2009

שאין דבר כזה "חומרים טבעיים" במוצרים שנמכרים "על המדף".. חומרים טבעיים זה כאשר את סוחטת לימון או שמה אבוקדו על הפנים - אז זה חומרים טבעיים... ברגע שהם צריכים להיכנס לתוך צנצנת או בקבוק ולהחזיק על המדף 24 חודשים הם אינם יכולים להיות טבעיים יותר. כל החומרים שבתוך התכשיר עוברם מעבדה ומכילים חומרים כימיים כחומרי שימור, צבע, בישום ועוד. לפעמים יש מוצרים שמתבססים על חומרים טבעיים (דבש, רימונים, תמציות צמחיות ושמנים צמחיים) אבל גם אז הם עוברים התאמה וסינטוז במעבדה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי... תודה רבה לך!!! וחג שמח..

שרוני
    02/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו