שאלה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה...
    שרוני
    04/10/2009

קראתי את הדבר הבא:

"90 אחוז מהאנשים המשתמשים במי פנים לא צריכים להשתמש בהם", אומרת ד"ר רנלה הירש, רופאת עור ממסצ'וסטס. "ברוב המקרים הם מסירים מהעור את השומן הטבעי שלו ששומר אותו רך ונעים למגע". ניקוי העור מספיק כדי להסיר ממנו את שכבת הלכלוך והשומן (נסי את Cleanser Exfoliator Prim של אליזבט ארדן, לניקוי, הסרת תאים מתים וללחות, 220 ש"ח, ותכשיר לניקוי יסודי של עור הפנים של כריסטינה, 58 ש"ח.

זה לקוח מהאתר הזה- BeOK

מה דעתך על זה?
    עדיף שאני לא אקנה מי פנים, שזה הרי מסיר איפור? אם אני מורידה רק סומק עם מי פנים (אני לא שמה מייקאפ) ובעיניים, לא בכל הפנים, זה יכול להיות בסדר? אני פשוט חייבת להסיר את האיפור שעליי, כי זה לא טוב אם זה נשאר ולא מורידים. אז לעשות לפי מה ד"ר רנלה הירש אומרת, או שזה פשוט לא נכון וצריך להשתמש במי פנים (=מסיר איפור) ? מקווה שתוכלי לעזור לי. אודה לך מאוד מאוד!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה...

הוספת תגובה

• היי עדי, אכן מי פנים

שוש מאור
    05/10/2009

אינם נחוצים. יש המשתמשים בהם להסרת שאריות איפור ושאריות של חלב פנים שאיתו ניקו את העור. כיום כמעט ולא משתמשים בחלב פנים אלא בסבון/ג'לים או תכשירי ניקוי אחרים שאין צורך להשלים את הניקוי איתם עם מי פנים. ממליצה לך לקנות סבון לפנים או ג'ל ניקוי לפנים, עדיף שיהיה מעט חומצי (אם עורך שמן) ואז יש לשטוף את הפנים עם הג'ל ואח"כ מים וזהו. הנ"ל יתן מענה גם להסרת הסומק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שוב...

שרוני
    05/10/2009

היי, קודם כל תודה רבה על התגובה.
    לא מומלץ להשתמש במי פנים בגלל שזה מכיל אלכוהול ( או שזה לא קשור..)? מה ההבדל בין סבון למי פנים/חלב פנים? זה לא אותם חומרים פחות או יותר...?
    את יכולה אולי להמליץ לי על סבון פנים טוב? כי על מה שהכותבת המליצה זה עולה 200 ומעלה, וזה המון כסף!

תודה רבה על העזרה וההתייחסות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משהו (מצטערת על החפירה)

שרוני
    05/10/2009

אני פשוט בעזרת ה' בשבוע הבא באילת ואני צריכה להיות סגורה על מה שאני קונה...
    רק עכשיו ידעתי שמי פנים זה לא טוב, אבל אם אני קונה מי פנים רק לעיניים, כדי להוריד את האיפור מהעיניים- זה בסדר, או שעדיף שלו? כי אני לא מבינה איך אפשר להוריד איפור מהעיניים עם סבון!!

שוב, מצטערת ששאלתי מלא שאלות, זה חשוב לי!
    תודה רבה לך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלו= שלא*

שרוני
    05/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרוני, אכן איפור עיניים לא ירד

שוש מאור
    08/10/2009

היטב בסבון, אבל גם לא במי פנים.. לאיפור עיניים יש מסירי איפור מיוחדים, רובם על בסיס שומני או דו-פאזי שממיס את האיפור. יש להוריד את איפור העיניים בנפרד ואח"כ לשטוף את הפנים בסבון פנים ומים. אלא אם יש לרינת רעיונות אחרים טובים יותר להסרת איפור...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מה שהכי טוב זה בעצם להשתמש

שרוני
    08/10/2009

להשתמש במסיר איפור מיוחד לעיניים (לדוגמא, לוריאל הדו פאזי), וכדי להסיר את האיפור מהפנים להשתמש בסבון פנים? מה שכתבתי עכשיו זה הכי מומלץ וטוב בנוגע להורדת איפור מהעיניים והפנים?
    נ.ב- הבנתי שסבון פנים מייבש את הפנים, אז בסוף, אחרי שאני שמה סבון פנים ושוטפת את הפנים עם מים, לשים קרם פנים שייתן לחות והפנים שלי לא יתייבשו?

אני נורא נורא מודה על התשובות! תבורכי, ושיהיה לך חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכי מומלץ וטוב בנוגע לעור הפנים*

שרוני
    08/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש סבונים לפנים שלא

שוש מאור
    09/10/2009

מייבשים. הוא צריך להיות סבון שמתאים לעור הפנים שלך. ולכן לא כל סבון יהיה לך טוב. אם הוא מייבש - הוא לא טוב. לכן אמרתי שכדאי שתיגשי לאשת מקצוע שתתאים לך את הסבון שנכון לך ולשלא ייבש אותך... באופן כללי זה נכון שכדאי לשים קרם לחות לאחר ניקוי העור. ו..כן, תכשיר מיוחד להסרת איפור העיניים יעשה את העבודה טוב יותר מאשר סבון. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויש כאלו הטוענים שדווקא סבון

nhev
    11/10/2009

הוא זה שמסיר את השכבה השומנית שמגנה על העור ולא מי פנים... (שמעתי את זה גם מקוסמטיקאית וגם מרופאת עור.)
    חוץ מזה שאני משתמשת במי פנים ללא אלכוהול ובסבון אולי פעם בשבוע לא יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו