מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לשירהשמרית28/03/2007
שירה שלום, אני רכשתי מייק אפ נוזלי וקונסילר של איל מקיאג'. האריזות של שניהם הן אותו הדבר בידיוק. ווידאתי מספר פעמים עם המוכרת שאכן מדובר בקונסילר והיא אישרה שאכן כך. כשהגעתי הביתה בחנתי יותר לעומק את המוצרים וראיתי ששתי האריזות הן של מייק אפ - אחד צבע בז' ושני olive (אותה כמות של מוצר )
האם יש מניעה להשתמש במייק אפ בתור קונסילר (תחת לעיניים)? יכול להיות שמייק אפ וקונסילר זה אותו דבר בחברה של איל מקיאג'? יש טעם לבקש להחליף את המייק אפ בקונסילר כפי שמראש ביקשתי או שזה אותו הדבר?
עוד לפי הרכישה בחנות המוכרת/דיילת/מאפרת איפרה אותי במוצרים שרכשתי והתוצאה היתה לשביעות רצוני, אך כשעה יותר מאוחר ה"קונסילר"/מייק אפ אומנם עדיין הצליח להסתיר את העיגולים הכחולים אבל הדגיש בצורה בולטת מאוד את כל הקמטוטים הקטנים מתחת לעיניים... :( האם יש דרך להימנע מתופעה זו (אני בת 28)?
בנוסף המוכרת הבטיחה לי שלמייק אפ יש מקדם הגנה מהשמש (spf). על האריזה זה לא מצויין. האם זה אומר שאין מקדם הגנה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שמרית
שירה אוחיון03/04/2007מייק-אפ וקונסילר הם אכן אותו מוצר. יש חברות שמיצרות את הקונסילר שלהם עם כמות פיגמנט (צבע) גבוהה יותר ממיק-אפ מכיוון שהוא אמור להסתיר כהות. בגדול המוצר הוא אותו מוצר.
לגבי הקמטוטים, זה נכון שכמות גדולה של קונסילר או מייק-אפ מוצק מתחת העיניים יכולה להדגיש את נוכחות הקמטוטים ובמיוחד עם מוסיפים על זה פודרה. אם יש לך קמטוטים אני ממליצה לעבור לקונסילר נוזלי שברוב המקרים מתיבש ומתקבע מעצמו. המוצר הנוזלי קל יותר ולא יוצר שכבה שמדגישה את הקמטוטים.
אם יש מקדם הגנה או אין במוצר שרכשת אני לא יודעת, אבל בלי קשר אני ממליצה להניח על הפנים לפני כל איפור ובכלל בכל בוקר קרם לחות עם מקדם הגנה. (ממליצה על זה של חברת אלמיי)
ואז לא מודאגים אם למייק-אפ יש מקדם הגנה או אין..
חג שמח!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)