מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעגל ריסים ..שרון08/10/2009
יש לי שאלה , אם אני משתמשת כמעט כל יום במעגל ריסים זה יכול להזיק להן/לתלוש אותן ?
ובאיזה עוד דרכים מהירות אפשר לעגל ריסים ? [ יש לי ריסים מאוד ארוכות ומאוד ישרות וזה נראה כמו מטאטא ]
יש לי עיניים כחולות/ירוקות , איזה צבעים של צללית / איפרון מדגישות אישון ירוק ?
תודה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מריאנה,
רינת פלג08/10/2009מעגל ריסים אינו מזיק לריסים כל עוד הגומי שלו בסדר ולא יבש. כשהוא יתייבש את תראי בו סדקים.
מעבר לצבע העיניים יש גורמים נוספים שמשפיעים על בחירת צלליות כמו צבע השיער, גוון העוד וצבע הבגד. פרטי, ואוכל לעזור לך יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והפרטים ..
שרון09/10/2009צבע עורי מעט שזוף לא בהיר ולא כהה באמצע , ושערי שטני הנוטה לחום בהיר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ברמת העקרון
רינת פלג09/10/2009יתאימו לך מאוד צלליות בצבע חום, שחור, אפור, סגול, כחול וטורקיז.
מעבר לכך קחי בחשבון שיש עניין של מבנה עיניים (גדולות/קטנות, קרובות/רחוקות שלא ציינת, וזה חשוב) וגם עניין של צבע הבגד שאת לובשת.
בעקרון חום, שחור, אפור הם ניטרליים ותוכלי להניח צלליות כאלה - לא משנה איזה בגד תלבשי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)