מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פודרהאלין12/10/2009
היי,
אני בת 23 ומגיל 16 בערך אני משתמשת במייק אפ ומעל פודרה..אבל קרה לי דבר נורא מוזר שאני חייבת דעה לגביו.
באחד הימים בשבוע שעבר שמתי לב שנגמר לי המייק אפ ולא היה לי משהו חלופי אחר אז פשוט לקחתי את הפודרה והתחלתי לפדר על פנים נקיות ללא אף טיפה של מייק אפ והאמת שדי הופתעתי מהתוצאה..הפנים היו נראות הרבה יותר חלקות וטבעיות מאשר עם המייק אפ..ומאז לא קניתי מייק אפ כי אני חושבת שזה פשוט עושה את העבודה ואפילו נראה הרבה יותר יפה בלי המייק אפ.
אז השאלה שלי היא איך זה יכול להיות שזה פשוט היה נראה מעולה ללא המייק אפ?
דבר שני האם זה מומלץ מבחינה בריאותית לעור הפנים לשים פודרה ללא מייק אפ?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוקיי,
רינת פלג13/10/2009כן, יכול מאוד להיות שזה נראה טוב יותר, משום שזה קרוב יותר לטבעי.....
תפקידה של הפודרה הוא לקבע את המייק אפ ולמנוע את הברק הטבעי של העור - ולכן אין שום סכנה בריאותית להניח פודרה לבד בלי מייק-אפ.
המלצה אישית - עברי למייק אפ נוזלי. הוא מחזיק יותר זמן מהפודרה (שמטשטשת במהלך היום) מכסה כמו שצריך. הוא גם קליל ובהנחה נכונה על העור הוא לא יהיה בולט בכלל.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)