מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כייף/ הדרכה לאיפורשרי18/09/2007
שלום, אני מעוניינת לעשות לבתי (בת 15) "יום כייף" של איפור/ הדרכה לאיפור מתאים לגילה, בניית ציפורניים וכד'- האם יש מקום אחד שעושה את הכל? איפה כדאי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שרי
שירה שוסטר18/09/2007לגבי ציפורניים - אני לא ממליצה לך בניה לילדות בנות 15.
הייתי כן ממליצה להביא מניקוריסטית שתעשה להם לק בידיים פרנצ' קישוטים וכו' - לגבי תמחור - אני יכולה לבדוק לך- שתלחי לי במייל מס' הבנות המשתתפות.
לגבי איפור אותו כנ"ל - צרי איתי קשר במייל ואתן לך פרטים.
לגבי מקום אחד שעושה הכל - אני לא מכירה , אבל בד"כ נהוג שבעלי המקצוע מגיעים לכלת השמחה הביתה והבנות עושות את הכיף בבית
המייל שלי :
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...אבל
שרי19/09/2007הכוונה היא לא למסיבת יומולדת לחברות- אלא באמת ל"מלכה ליום אחד": מכיוון שהיא גרה ב"פרובינציה" יש לי עניין לקחת אותה ליום כייף בבועה התל אביבית ובאמת לתת לה מה שאפשר בתחום ההתקשטות לגילה....אז איפור- ואולי אם לא ציפורניים- תסרוקת או משהו כזה... רעיונות? המלצות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לבדוק לך
שירה שוסטר22/09/2007לגבי לעשות הכל במקום אחד: מניקור/ פדיקור איפור ומסאז' או טיפול פנים - היה בזמנו מסלול כזה בג'יג'י אקדמי - אברר לך ואחזור אלייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה סופית!!!
שירה שוסטר23/09/2007לאחר בדיקב והתייעצות אני ממליצה לך לפנות למספרה גדולה או מכון יופי במרכז , ובמקומות כאלה עושים את הכל בבת אחת (כמו לכלה)
לגבי מקומות ספציפים - פשוט חפשי בגוגל...
או אפילו באתר של מתחתנים תחת מכוני יופי.
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)