כייף/ הדרכה לאיפור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כייף/ הדרכה לאיפור
    שרי
    18/09/2007

שלום, אני מעוניינת לעשות לבתי (בת 15) "יום כייף" של איפור/ הדרכה לאיפור מתאים לגילה, בניית ציפורניים וכד'- האם יש מקום אחד שעושה את הכל? איפה כדאי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כייף/ הדרכה לאיפור

הוספת תגובה

• הי שרי

שירה שוסטר
    18/09/2007

לגבי ציפורניים - אני לא ממליצה לך בניה לילדות בנות 15.
    הייתי כן ממליצה להביא מניקוריסטית שתעשה להם לק בידיים פרנצ' קישוטים וכו' - לגבי תמחור - אני יכולה לבדוק לך- שתלחי לי במייל מס' הבנות המשתתפות.

לגבי איפור אותו כנ"ל - צרי איתי קשר במייל ואתן לך פרטים.
    לגבי מקום אחד שעושה הכל - אני לא מכירה , אבל בד"כ נהוג שבעלי המקצוע מגיעים לכלת השמחה הביתה והבנות עושות את הכיף בבית

המייל שלי :
    [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה...אבל

שרי
    19/09/2007

הכוונה היא לא למסיבת יומולדת לחברות- אלא באמת ל"מלכה ליום אחד": מכיוון שהיא גרה ב"פרובינציה" יש לי עניין לקחת אותה ליום כייף בבועה התל אביבית ובאמת לתת לה מה שאפשר בתחום ההתקשטות לגילה....אז איפור- ואולי אם לא ציפורניים- תסרוקת או משהו כזה... רעיונות? המלצות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לבדוק לך

שירה שוסטר
    22/09/2007

לגבי לעשות הכל במקום אחד: מניקור/ פדיקור איפור ומסאז' או טיפול פנים - היה בזמנו מסלול כזה בג'יג'י אקדמי - אברר לך ואחזור אלייך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה סופית!!!

שירה שוסטר
    23/09/2007

לאחר בדיקב והתייעצות אני ממליצה לך לפנות למספרה גדולה או מכון יופי במרכז , ובמקומות כאלה עושים את הכל בבת אחת (כמו לכלה)
    לגבי מקומות ספציפים - פשוט חפשי בגוגל...
    או אפילו באתר של מתחתנים תחת מכוני יופי.
    מקווה שעזרתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו