מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקנהגיא02/11/2009
זה נכון שגלולות יכולות לעזור לרפא עור פנים עם אקנה?
נמאס לי כבר מכל המייק אפ הזה שמכתים לי את הבגדים!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהחלט
גליה02/11/2009אני משתמשת בגלולה הסגולה בדיוק למטרה הזאת וזה עושה פלאים...כמובן שאת חייבת ללכת לרופא בשביל זה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא עור בלבד
רינת פלג03/11/2009יוכל לסייע עם זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא עור
מעיין04/11/2009יכול להחליט אם זה מתאים לך, בדרך כלל גלולות עוזרות ממש טוב למצבי אקנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה? גם גניקולוגית נתנה לי גלולות
הדר04/11/2009למה? גם גניקולוגית נתנה לי גלולות
היא ראתה את מצב האקנה שלי והמליצה על פמינט. לא עברתי בכלל אצל רופא העור. גם ככה משחות לא עזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברים, גם רופא עור וגם
שוש מאור04/11/2009גניקולוג יכולים לתת גלולות, שאכן עוזרות, בדר"כ למצבי אקנה. אישית אני מעדיפה שאם הבעיה היא בעית עור ולאו דווקא מניעת הריון מי שיתן את הגלולות יהיה רופא/ת עור. כי אז האוריינטציה תהיה לעזור לאקנה והגלולות שתינתנה יעזרו לזה יותר מאשר גלולות למניעת הריון אחרות. זה כה פשוט..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אירית, יש מוצרים רבים
שוש מאור04/11/2009היום בתחום הקומסטיקה שמכילים אחוז כזה של חומצה גליקולית. אם אינך קוסמטיקאית רפואית לא תוכלי מן הסתם לרכוש את החומצה בצורה הטהורה, אלא רק בתוך תכשירים קומסטיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)